|

Yerine sınava girmesi için benzerlerine para ödeyen politikacı üniversiteden uzaklaştırıldı

Bangladeş'te yerine sınava girmesi için sekiz ayrı kişiye para ödeyen bir politikacı üniversiteden uzaklaştırıldı. Avami Birliği mensubu meclis üyesi Tamanna Nusrat'ın skandalı özel bir televizyon kanalı olan Nagorik TV’nin sınavın yapıldığı sınıflardan birine girerek Nusrat gibi poz veren kadınlardan birine meydan okumasıyla ortaya çıktı.

09:11 - 22/10/2019 Salı
Güncelleme: 09:19 - 22/10/2019 Salı
Yeni Şafak
Tamanna Nusrat kendisine benzeyen 8 kişiye sınavlara girmesi için para ödedi.
Tamanna Nusrat kendisine benzeyen 8 kişiye sınavlara girmesi için para ödedi.

Bangladeş’te, yerine sınavlara girmesi için kendisine benzeyen tam sekiz kişiye para ödediği belirtilen politikacı üniversiteden uzaklaştırıldı.

Bangladeş'in iki büyük siyasi partisinden biri olan Avami Birliği mensubu meclis üyesi Tamanna Nusrat, yerine en az 13 sınava girmesi için kendisine benzeyen kişilere para vermekle suçlanıyor.

Skandal, özel bir televizyon kanalı olan Nagorik TV’nin sınavın yapıldığı sınıflardan birine girerek Nusrat gibi poz veren kadınlardan birine meydan okumasıyla ortaya çıktı.

Olayın patlak vermesi üzerine bir açıklama yapan Bangladeş Açık Üniversitesi (BOU) yöneticisi M.A. Mannan, “Kendisini okuldan attık çünkü bir suç işledi. Suç, suçtur. Kaydını feshettik. Bir daha buraya kayıt yaptıramayacak” dedi.

#Bangladeş
#kopya
#üniversite
4 yıl önce