|

Düşünen adam heykeli kimin? KPSS sınavında çıktı

Düşünen adam heykeli kimin? KPSS sınavında bazı sorular cevaplarını buluyor. Çağla Büyükakçay sorusunun sorulmasının ardından düşünen adam heykeli de soruldu. Peki düşünen adam heykeli kimin?

Yeni Şafak
12:54 - 22/05/2016 Pazar
Güncelleme: 09:55 - 22/05/2016 Pazar
Diğer

Düşünen adam heykeli kimin? KPSS sınav sorularında düşünen adam heykeli soruldu. Bizler de sizler için düşünen adam heykeli sorusunun cevabını araştırdık.



Düşünen Adam heykeli, Auguste Rodin tarafından yapılan sanatsal bir eserdir. Paris'te bulunan Rodin Müzesi`nde sergilenen Düşünen Adam heykeli, bronz ve mermer karışımından üretilmiş olup, sıklıkla felsefi düşünceyi anlatan bir simge olarak kullanılmaktadır.












İzmir'de KPSS Heyecanı


2016 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans düzeyi, İzmir'de de heyecanla başladı. 09.30'da başlayan sınav öncesi adaylar, belgeleriyle okullara giriş yaptı. Sınavın ikinci oturumu ise 14.00'da yapılacak.


Türkiye genelinde olduğu gibi İzmir'de de sınav heyecanı yaşandı. İzmir'de 09.30'da başlayan KPSS lisans düzeyi sınavına girecek memur adayları yağmur altında sınavın yapılacağı okullara gelirken, aileleriyse şans diledi. Sınav giriş yerlerinde adayların üstü görevliler tarafından arandı. Adaylar, iki oturumla gerçekleşecek sınava, her oturum için ayrı ayrı aldıkları giriş belgeleri ve nüfus cüzdanı/pasaport ile girdi. Sürücü belgesi, meslek kimlik kartları ve diğer tüm belgelerin sınava giriş için geçerli belge sayılmadığı belirtildi. Sınav, bugün ve 29 Mayıs tarihlerinde sabah ve öğleden sonra uygulanacak. Bugün 09.30'da başlayan oturumun süresi 120 dakika, 14.00'da yapılacak oturumun süresi ise 100 dakika olacak. 29 Mayıs sabah ve öğleden sonra oturumlarının süresi ise 160 dakika olacak.



#Düşünen adam
#KPSS soruları
#2016 KPSS sorusu
8 yıl önce