|

Kursa katıldılar okuma-yazma öğrendiler

Bağcılar'da başlatılan Vefa-Yet Projesi kapsamında okuma-yazma bilmeyen annelere yönelik açılan kursu başarılı bir şekilde tamamlayan annelere sertifikaları verildi.

00:00 - 31/07/2012 Salı
Güncelleme: 16:09 - 31/07/2012 Salı
Yeni Şafak
Kursa katıldılar okuma-yazma öğrendiler
Kursa katıldılar okuma-yazma öğrendiler

Bağcılar Kaymakamlığı tarafından başlatılan Vefa-Yet, Koruyucu Yetim Destek Projesi kapsamında okuma-yazma bilmeyen annelere yönelik açılan kursu tamamlayan annelere sertifikaları verildi. Kaymakamlıkta düzenlenen sertifika programına Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul'un yanı sıra Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ve kursu başarılı bir şekilde tamamlayarak sertifika almaya

hak kazanan 10 anne katıldı.


Vefa-Yet Projesinin Bağcılar'da yaşayan ve eşini kaybetmiş 3 bin kadın ile bunların çocuklarını kapsayan bir proje olduğunu ifade eden Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, projenin amacının 3 bin anne ve 10 bin çocuğun rehabilite edilmesi olduğunu söyledi.


Program kapsamında kursa katılarak okuma-yazma öğrenen 10 anneye sertifikaları verildi. Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, kursiyerleri tebrik ederek sertifikalarını verdi.


Avrupa Göz Hastanesi de Vefa-Yet projesi kapsamındaki anne ve çocuklara yönelik göz taraması yaptı ve 50 Vefa-Yet annesine ücretsiz check-up kartı hediye etti.

12 yıl önce