|

YYÜ Rektörü Battal, incelemelerde bulundu

YYÜ Rektörü Battal, Erciş MYO ve İşletme Fakültesi'nde incelemelerde bulundu.

İha
00:00 - 22/10/2012 Pazartesi
Güncelleme: 12:43 - 22/10/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
YYÜ Rektörü Battal, incelemelerde bulundu
YYÜ Rektörü Battal, incelemelerde bulundu

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi''nin (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal Erciş İlçesi''nde güçlendirme çalışması devam eden Erciş İşletme Fakültesi ile Erciş Meslek Yüksek Okulu''nda (MYO) incelemelerde bulundu.

Erciş ziyaretinde ilk olarak Erciş MYO''ya giden Rektör Prof. Dr. Battal güçlendirme çalışmalarını yerinde inceledi. MYO Müdürü Doç. Dr. Ömer Terzioğlu ile birlikte MYO binasının bütün katlarını tek tek gezerek incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Battal, güçlendirme çalışmasını yapan müteahhide çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Erciş MYO'' daki incelemelerinin ardından Erciş İşletme Fakültesi''ne geçen Rektör Prof. Dr. Battal, burada yaptığı açıklamada, güçlendirme çalışmalarının en kısa sürede biteceğini kaydetti. YYÜ olarak depremde panik yapmadan hızla yeniden toparlanma sürecini başlattıklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Battal, ''Tabi bu süreçte başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümetin vermiş olduğu destekle depremden güçlenerek çıktık. Bundan dolayı Sayın Başbakanımıza ve bakanlarımıza teşekkür ediyorum'' dedi.

12 yıl önce