|

Açıkhavada 'Medya Pano'

'Size Resmen Yer Açtık' sloganıyla tanıtılan 'Medya Pano' uygulaması, reklam sektörüne yeni bir açılım sağlayarak piyasayı canlandıracak.

Yeni Şafak
00:00 - 10/10/2003 Cuma
Güncelleme: 11:18 - 21/06/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

İstanbul Valiliği Afet Yönetim Merkezi'nin (AFİS), 'Her Mahalleye Afet İstasyonu' projesi kapsamındaki 'Medya Pano - Lightbox' açıkhava reklam alanları uygulaması, İstanbul Hilton Oteli'nde düzenlenen bir törenle tanıtıldı. 'Medya Pano' uygulamasına katılan kuruluşların temsilcileriyle, 'Medya Pano' Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Karakaş ve çok sayıda davetlinin katıldığı gecede, uygulamayı tanıtan bir sinevizyon gösterisi sunuldu.

Çiğdem Tunç'un sunuculuğunu üstlendiği gecede bir konuşma yapan İrfan Karakaş, uygulamadan elde edilen gelirin depreme hazırlık çalışmalarıyla, olası bir deprem anındaki kurtarma çalışmalarına harcanacağını söyledi.

Sektöre yeni açılım

Uygulamanın, reklam sektörüne de yeni açılımlar ve canlılık getireceğini belirten Karakaş, İstanbul'un çeşitli noktalarına yerleştirilen 250 adet acil yardım konteynerinin 105'inde reklam panolarının bulunduğunu dile getirdi. AFİS projesi oluşum aşamasındayken, projeye mali destek sağlamak için düşünülen uygulamanın, reklam verenleri daha geniş kitlelerle buluşturmayı da amaçladığı kaydedildi. 6 x 3 metre boyutlarındaki içten aydınlatmalı lightbox reklam panoları, 'Size Resmen Yer Açtık' sloganıyla reklam verenlerin hizmetine sunuluyor. Uygulamaya katılan kuruluşların temsilcileriyse, elde edilen gelirin olası depreme hazırlık amacıyla kullanılacak olması ve çevreye zarar vermemesi nedeniyle, reklam verenler tarafından tercih edildiğini ifade ettiler.

  • ZEKERİYA GÜLÜN, İSTANBUL


    ----------------- imza------------------

    ----------------- imza------------------



  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    21 yıl önce