|

ACTO Pharma'dan koronavirüse karşı 3 milyon liralık anlamlı bağış

Koronavirüs salgını sonrası başlatılan seferberlik kapsamında yapılan yardımlara çok sayıda firmadan da destek geliyor. Sağlık sektörü için elzem olan dezenfektan ürünlerini üreten ACTO Pharma'da bunlardan birisi. Şirket kamu kurumlarının el antiseptiği ihtiyaçlarına destek olabilmek 3 milyon liralık ürün bağışında bulundu.

16:57 - 3/04/2020 Cuma
Güncelleme: 17:02 - 3/04/2020 Cuma
Yeni Şafak
​ACTO Pharma çalışanları bağışlanan ürünlerin önünde destek mesajı verdi.
​ACTO Pharma çalışanları bağışlanan ürünlerin önünde destek mesajı verdi.
Tüm dünyada hızla yayılan ve Türkiye'nin de mücadele içinde olduğu koronavirüs salgınına yönelik bir anlamlı bağış da ACTO Pharma firmasından geldi.

Tıbbi alet dezenfektanları, el ve cilt antiseptikleri, yer ve yüzey dezenfektanları, yara bakım ürünleri gibi sağlık sektörü için elzem olan dezenfektan ürünleri, İstanbul Esenyurt’daki tesislerinde üreten firma başta İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği olmak üzere çok sayıda kuruma 3 milyon liralık ürün bağışında bulundu.

TÜM KAYNAKLARIMIZI SEFERBER ETTİK

Ülkemizin maruz kaldığı Covid-19 salgını çerçevesinde, üstlerine düşeni yerine getirmek amacıyla eylem planlarını ivedilikle harekete geçirdiklerini kaydeden
ACTO Pharma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Melikoğlu,
salgının Avrupa’ya yayılmasıyla birlikte ülkemizde de yayılabileceğini ön görerek bu süreçte üretim kapasitesini artırdıklarını ve Türkiye'nin ihtiyaç duyacağı yüksek kaliteli güvenilir el antiseptiklerinin üretimini gerçekleştirerek sağlık sektörünün ihtiyaçlarını karşılamak için tüm kaynaklarını seferber ettiklerini açıkladı.

ÇOK SAYIDA KURUMA ÜRÜN YOLLADIK

Tüm çalışanları ile COVID-19 mücadelesinde sağlık çalışanları başta olmak üzere, milletin ve görevlerini sürdürmek zorunda olan tüm kurumların yanında olduklarının da altını çizen Melikoğlu, ''Bu bağlamda el antiseptiği ihtiyaçlarına destek olabilmek adına İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Esenyurt Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Valiliği, Darülaceze, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığı başta olmak üzere pek çok kuruma ürünlerimiz ulaştırılmıştır.'' dedi.




#Ahmet Melikoğlu​
#ACTO Pharma
#Koronavirüs
#Salgın
#dezenfektan
#antiseptik
4 yıl önce