|

Albayrak Grubu istihdamda depremzedelere öncelik veriyor

Seferberlik ruhuyla depremin yaralarını sarmak için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Albayrak Grubu, bünyesinde yer alan şirketlerin faaliyet gösterdiği bölgelerde depremden etkilenen ve şehir değiştirmek zorunda kalan vatandaşlara işe alımlarda öncelik veriyor.

16:18 - 16/02/2023 Perşembe
Güncelleme: 17:51 - 16/02/2023 Perşembe
Yeni Şafak
Albayrak Grubu
Albayrak Grubu

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremler sonrası tüm imkanlarını deprem bölgeleri için seferber eden Albayrak Grubu şimdi de iş dünyasına örnek olacak bir adım attı. Secretcv.com üzerinden depremzedelere öncelikli işe alım ilanı veren şirket, başvuruların ardından niteliklere uygun pozisyonlarda öncelik verilecektir.


Albayrak Grubu İnsan Kaynakları Koordinatörü Hüseyin Yavuztürk
“Albayrak Grubu ‘Her şey insan için’ düsturunu hayat gayesi olarak bilen bir grup. Ülkemizi yasa boğan depremin ardından seferberlik ruhuyla yaraları sarmak için Albayraklılar olarak hızla harekete geçtik. Öncelikle arama kurtarma çalışmaları, acil ihtiyaçlar ve lojistik anlamında tüm ekiplerimizle ve şirketlerimizle bölgeye ulaştık. Şimdi de konteyner kent kurulumuyla depremzedelerin bir an önce barınma sorunlarının ortadan kalkması için Grubumuz üzerine düşen sorumluluğu almaktadır”
dedi.
Secretcv.com
üzerinden genel bir ilan açtıklarını ifade eden Yavuztürk,
“İçinde bulunduğumuz bu zor günlerin yaralarını hep birlikte sarabilmek amacıyla, Grubumuz bünyesinde yer alan şirketlerimizin faaliyet gösterdiği tüm bölgelerdeki işe alımlarda, depremden etkilenen ve şehir değiştirmek durumunda kalan vatandaşlarımıza öncelik vereceğiz. Başvuruların ardından niteliklerine uygun olan pozisyonlarda öncelik vereceğiz.”
açıklamasında bulundu.

Başvuru yapılırken çalışmak istenilen şehir, departman ve pozisyonun ön yazı kısmında belirtilmesi isteniyor.





#Albayrak Grubu
#İşe alım
#Depremzedeler
#Deprem
#İstihdam
1 yıl önce