|

Albayrak İK'dan büyük başarı: Bu yıl da ’İnsana Saygı’ ödülünün sahibi oldu

Türkiye’nin en prestijli ve köklü insan kaynakları ödüllerinden olan ’Kariyer.net İnsana Saygı Ödülleri’, bu yıl pandemi sebebiyle dijital olarak gerçekleşti ve 21. kez sahiplerini buldu. Albayrak İK ise 3. defa üst üste İnsana Saygı Ödülü’nü almaya hak kazandı.

12:30 - 14/07/2021 Çarşamba
Güncelleme: 12:40 - 14/07/2021 Çarşamba
IHA
Albayrak İK üst üste 3. kez İnsana Saygı Ödülü’nün sahibi oldu.
Albayrak İK üst üste 3. kez İnsana Saygı Ödülü’nün sahibi oldu.

Pandemi nedeniyle dijital olarak gerçekleşen ödül töreninde Türkiye genelinde 350 şirkete ödül verildi. 21. “İnsana Saygı Ödülü”nü bu yıl Albayrak Grubu da almaya hak kazandı.

Albayrak İnsan Kaynakları Koordinatörü
Hüseyin Yavuztürk
“İnsana Saygı Ödülü’ne tekrar layık görülmek bizi onurlandırdı. Türkiye’nin en büyük İK platformu Kariyer.net ile istihdama değer katıyoruz.
2020 yılında Kariyer.net üzerinden binlerce iş başvurusu aldık. Şirketimize yapılan her iş başvurusunu çok büyük bir hassasiyetle inceliyor, değerlendiriyor ve olabildiğince hızlı bir şekilde geri dönüş sağlamaya çalışıyoruz.
Bu ödül hepimize büyük bir motivasyon sağladı. Bundan sonraki çalışmalarımızda da modern, şeffaf ve insana saygılı İK uygulamalarına devam edeceğiz ve istihdama destek sağlamaya var gücümüzle çalışacağız”
dedi.


Ödülü, Albayrak Holding İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü adına işe alım uzmanı Bilal Aydoğdu teslim aldı.

#Albayrak Holding
#Kariyer.net
#İnsan Kaynakları
#ödül
#İnsana Saygı Ödülleri
3 yıl önce