|

Albayrak kapısı gençlere açık

Albayrak Grubu İnsan Kaynakları Koordinatörü Hüseyin Yavuztürk “Grubumuzun tüm markaları, ‘Potansiyelinizi keşfetmek için sınırları aşıyoruz, çünkü Yetenek Her Yerde!’ sloganını sahiplenerek pek çok hususta genç yeteneklerin yanında olmuştur. Ana sponsoru olduğumuz bu fuarda, genç yeteneklere fırsatlar sunacağız” dedi.

04:00 - 9/01/2024 Tuesday
Güncelleme: 01:09 - 9/01/2024 Tuesday
Yeni Şafak
Arşiv.
Arşiv.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin 4. kez ev sahipliği yapacağı Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı’nda (DOKKAF‘24), üniversite öğrencileri ve mezunları, iki gün boyunca bir araya geliyor.

HER ŞEY GELECEK NESİLLER İÇİN

Öğrenci ve mezunları Türkiye’nin önde gelen kurum temsilcileri ve insan kaynakları ile buluşturarak; firmaları tanıma, staj ve iş bulma imkânından yararlanmasını amaçlayan fuarın Kuzeydoğu Anadolu Bölgesi’ne Sukkar Şeker ile katılan Albayrak Grubu, Doğu Karadeniz’de de Trabzon Port ile gençlere destek olmaya devam edecek. Albayrak Grubu İnsan Kaynakları Koordinatörü Hüseyin Yavuztürk “Grubumuzun tüm markaları, ‘Potansiyelinizi keşfetmek için sınırları aşıyoruz, çünkü Yetenek Her Yerde!’ sloganını sahiplenerek pek çok hususta genç yeteneklerin yanında olmuştur. Ana sponsoru olduğumuz bu fuarda, genç yeteneklere fırsatlar sunacağız” dedi.




#Albayrak Grubu
#Ekonomi
#Yatırım
4 months ago