|

AND Frekans'ta süpürge bile kiralık

AND Gayrimenkul‘ün 3 etapda inşa edeceği 'Frekans' projesinin ilk serisi ‘sık kullanmadığın eşyayı kirala’ modeliyle satışa çıktı. Genel Müdür Ali Baki Usta, “Sandalyeden masaya, süpürgeden çamaşır makinesine birçok ev aleti site yönetiminden kiralanabilecek” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/04/2018 Cumartesi
Güncelleme: 00:41 - 14/04/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
'Frekans' projesinin ilk serisi ‘sık kullanmadığın eşyayı kirala’ modeliyle satışa çıktı.
'Frekans' projesinin ilk serisi ‘sık kullanmadığın eşyayı kirala’ modeliyle satışa çıktı.

Konut projelerinde metrekareler küçüldükçe ihtiyaçlar ve çözümler de farklılık göstermeye başladı. Bu gerçekten yola çıkan AND Gayrimenkul, satışa yeni çıktığı AND Frekans'ta dikkat çeken bir uygulamaya start verdi. Yurt dışında rastladığımız sık kullanmadığın eşyayı kirala modeline farklılık katan şirket, yılda 1 kez kullanılan matkaptan, sadece misafir geldiğinde ihtiyaç duyulan sandalyeye; yaz aylarında kullanılan bisikletten her gün kullanılmayan çamaşır makinesine ve elektrik süpürgesine kadar birçok ev aletini site yönetiminden kiralama imkanı sunacak. Bu uygulamanın metrekareleri daha etkin kullanma avantajı sunduğunu belirten AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, “Bunlara daire içlerinde fazladan yer ayırmak gerekmeyecek. Üstelik satın alınması için de ek bir bütçe ayrılmayacak. Kiralamadan elde edilen gelir de aidatları düşürecek” şeklinde konuştu.


Proje 3 etaptan oluşuyor

Frekans projesi 3 etaptan oluşuyor ve her bir etap ismini sahip olduğu bağımsız ünite sayısıyla taçlandırıyor. Satışa çıkan ilk etapta 215 birim yer aldığı için projenin ismi de 'AND Frekans 215' olarak belirlendi. Diğer etaplar And Frekans 156 ve And Frekans 42 olarak yükselecek. İlk etapta fiaytlar 309 bin liradan başlıyor. Projede 60 ay yüzde 0,99, 120 ayda ise yüzde 1,09 vade farkı uygulanıyor. And Frekans projesinin ikinci etabına Eylül ayı gibi başlamayı planladıklarını söyleyen Ali Baki Usta, And Frekans ile birlikte Kartal’a yaptıkalırı yatırımın 1 milyar lirayı geçtiğini söyledi.

  • AND ANKARA PROJESİ YOLDA
  • And Kozyatağı projesinde yüzde 50, And Pastel projesinde ise yüzde 75’inin satıldığını belirten Ali Baki Usta, Ankara’da da yeni bir projeleri olacağını ve projeye 2019’da başlamayı planladıklarını belirtti.

#AND Frekans
#Konut
#Proje
6 yıl önce