|

Bakan'dan Emlak Bankası açıklaması: Çok yakında açıyoruz

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum 18 yıl önce kapatılan Emlak Bankası'na ilişkin müjdeyi verdi. Bakan Kurum bankanın Türkiye Emlak Katılım Bankası adı ile çok yakın zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı törenle hizmete alınacağını açıkladı.

Yeni Şafak
10:58 - 19/01/2019 Cumartesi
Güncelleme: 11:10 - 19/01/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Emlak Bankası 18 yıl sonra yeniden açılıyor.
Emlak Bankası 18 yıl sonra yeniden açılıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 100 günlük eylem planında yer alan Emlak Bankası'nın yeniden faaliyete alınmasına ilişkin madde hayata geçiriliyor.

Geçtiğimiz aylarda Genel Müdürlük görevine Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Deniz Aksu'nun atandığı açıklanan Türkiye Emlak Katılım Bankası ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum müjdeyi verdi.

Çok yakında açılıyor

Bakan Kurum, "Türkiye Emlak Katılım Bankasını çok yakın zamanda Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle hizmete açmayı planlıyoruz." dedi.

  • Bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisi, 3 Temmuz 2001 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 4684 sayılı yasayla sona erdirilerek tasfiye edilen Emlak Bankası'nın şubeleri de aynı yıl Ziraat Bankası ve Halkbank'a devredilmişti.
#Murat Kurum
#Emlak Bankası
#Banka
#Erdoğan
5 yıl önce