|

Bosch 7 bin çocuğa eğitim desteği verecek

Türkiye'nin geleceğinin eğitimden geçtiğine işaret eden Bosch yönetimi, Bosch Ateş Böceği Gezici Öğrenim Birimleri ile bir yıl boyunca 7 bin ilköğretim çocuğuna destek sağlayacak.

Yeni Şafak
01:00 - 1/03/2003 Cumartesi
Güncelleme: 13:33 - 20/06/2017 Salı
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

Bosch firması tarafından Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na (TEGV) iki "Ateş Böceği Gezici Öğrenim Birimi" bağışlandı. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan TEGV Başkanı Cengiz Solakoğlu, Bosch'un sosyal sorumluluk bilinciyle çok anlamlı bir bağışta bulunduğunu vurgulayarak, şirketin ayrıca eğitim birimlerinin bir yıllık faaliyet giderlerini de karşılayacağını anlattı. Solakoğlu, bugün bağışlananlarla birim sayısının 15'e çıktığını kaydetti.

13 gezici eğitim birimiyle bugüne kadar 72 bin 560 çocuğa ulaştıklarını belirten Solakoğlu, herkesi vakfa desteğe çağırdı. Solakoğlu, "Gidecek daha çok yer ve ulaşılacak daha çok çocuk var" diye konuştu.

BSH Grubu İcra Kurulu üyesi Ronald Grünberg de, Bosch Ateş Böceği Gezici Öğrenim Birimleri'nin bir yıl boyunca 7 bin ilköğretim çocuğuna destek sağlayacağını ifade etti.

Dün yola çıkan öğrenim birimlerinin ilk durakları Manisa ve Adana olacak. Her çocuk burada toplam 12 saat eğitim desteği alacak.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
21 yıl önce