|

CHP'yi iflasa sürüklüyorsun!

Başbakan Binali Yıldırım, siyaseten ülkenin geleceği için söyleyecek sözü kalmayan ana muhalefet partisi genel başkanının, partisini uçuruma sürüklediğini ifade ederek, "Çamur at izi kalsın politikasına artık son ver. Ama onlarda bu yürek olmaz. Her seçimde "Kazanamazsam istifa edeceğim" dedin. İstifa ettiğini gören oldu mu? Dün SSK'yı bugün de CHP'yi iflasa sürüklüyorsun" dedi.

Yeni Şafak
14:33 - 1/12/2017 Cuma
Güncelleme: 15:15 - 1/12/2017 Cuma
Yeni Şafak
Başbakan Binali Yıldırım
Başbakan Binali Yıldırım

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Sancaktepe'de Muhsin Yazıcıoğlu Şehitler Parkı açılışında konuştu.

Konuşmadan öne çıkan başlıklar şöyle:

"Türkiye'yi 15 yılda dağ gibi dev yatırımlarla buluşturduk. Türkiye'yi 3 kat büyüttük, dünyada 10 mega projenin 6'sını Türkiye yaptı.

Türkiye'nin 15 yılda kat ettiği büyümeyi hazmedemeyenler saldırılarını sürdürüyor. Başrolde Ana Muhalefet Başkanı Kılıçdaroğlu, senaryosunun koltuğunda da FETÖ var.

Kılıçdaroğlu'nun eline bu kağıtları verenler bilmiyor ki bu millet Cumhurbaşkanı'na sahip çıkmaya devam edecek.

Siyaseten ülkenin geleceği için söyleyecek sözü kalmayan ana muhalefet partisi genel başkanı partisini uçuruma sürüklüyor. Çamur at izi kalsın politikasına artık son ver. Ama onlarda bu yürek olmaz. Her seçimde "Kazanamazsam istifa edeceğim" dedin. İstifa ettiğini gören oldu mu? Dün SSK'yı bugün de CHP'yi iflasa sürüklüyorsun. Küresel güçlerin operasyonuna su taşıyorsun. Bunların hiçbiri tesadüf değil.

Kendi vatanına ihanet eden FETÖ terör örgütü ABD'nin eteğinde adeta siyasi güç dileniyor. Bu dava hukuki olmaktan çıkmış, tamamen siyasi bir şekle dönüşmüştür. Amaç Türkiye'yi zora sokmaktır. CHP kadroları Amerika'ya tanışmış, bu davayı takip ediyorlar. Ey Kılıçdaroğlu sen hiç 15 Temmuz şehitlerinin davalarına gittin mi? Önce şehitlerin davalarına git.

Amaç Türkiye'yi, Türk ekonomisini sıkıştırmaktır. Biz bunların nicesini gördük. Anlımızın akıyla çıkarak bugünlere geldik. Bu davanın en heraretli takipçisi CHP. Kılıçdaroğlu 15 Temmuz'da şehitler verdik. Sen 15 Temmuz şehitlerinin faillerinin davasına hiç gittinmi? Eğer milliysen yerliysen ilk önce git şehitlerin davasına katıl. Şehitlerin gazilerin hakkını savun. Türkiye'ye kumpas kuran çevrelerin davalarına destek verip onlarla beraber olmak ne millilik ne yerlilik olsa olsa onlarla işbirliği yapmaktır. Türkiye'nin aleyhine çıkacak kararları izlemeleri yer almaları ülkemiz adına büyük talihsizliktir.

  • Türkiye birçok badire atlattı bütün bunlara rağmen ekonomimiz dimdik ayakta. 2002'de ülkemizde yapılan yatırımlar sadece 70 milyardı. 2016 senesinde 765 milyara ulaştı. 10 kat artıştan bahsediyoruz. 55 binden fazla küresel yatırımcı var. Çin ve Hindistan'dan sonra en hızlı büyüyen ülke Türkiye'dir.

Ülkemize karşı plan kuranların arkasına sığınarak siyaset yapmayı artık bırakın. OCD büyüme beklentisini yüzde 6,1'e getirdi. İhracatımız bugün rekordan rekora koşuyor. 155 milyonun üzerine bu yıl çıkmış olacağız. Önümüzdeki senede büyümeyi iş, aş alanları oluşturmayı ekonomimizi geliştirmeye devam edeceğiz.



#İstanbul
#Sancaktepe
#Başbakan
#Binali Yıldırım
6 yıl önce