|

Çiftçinin traktörü Tümosan

Denizbank, Üretici Kart’ın 10. yılında 10 çiftçiye 2014 model Tümosan traktörü hediye etti. Üretici Kart’ın 10. yılı nedeniyle düzenlenen kampanyada şanslı çiftçiler traktörlerini Konya’daki Tümosan fabrikasında düzenlenen törenle teslim aldı.

Yeni Şafak
04:00 - 26/12/2014 Cuma
Güncelleme: 21:21 - 25/12/2014 Perşembe
Yeni Şafak

Tarım sektörüne sunduğu yenilikçi ürünler ile bu alanda özel bankalar arasında en büyük pazar payına sahip DenizBank; tarımsal üreticiye destek vermeye devam ediyor. DenizBank bu kapsamda Tümosan Motor Traktör ile işbirliği yaparak ülke genelinde düzenlediği kampanya kapsamında Üretici Kart’ını kullanan 10 müşterisine 2014 model Tümosan marka traktör hediye etti. Şanslı çiftçiler; Konya'daki Tümosan Fabrikası'nda düzenlenen törenle traktörlerini teslim aldılar.


HER BİRİ AYRI BİR İLDEN

Üretici Kart sahibi çiftçiler, söz konusu tarih aralığında mazot, gübre, yem, zirai ilaç, tohum, fide gibi tüm zirai girdi satışı yapan anlaşmalı bayilerden tek seferde 100 TL ve üzerinde yaptıkları harcamalar ile kampanyada çekiliş hakkı kazandı. 2014 model Tümosan marka traktörlerin hediye edildiği kampanyada kazanan çiftçiler Seyfettin Öktem, Osman Özdemir, Hediye Kurtuluş, Mehmet Boz, Hamdi Çelik, Mustafa Arslan, Halit Tavukçu, Bekir Yağlı, Baki Pehlivan ve Ali Dönmez oldu.

ÖNCÜ PROJELERE DEVAM

Törende konuşan DenizBank Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, “Özel bankalar arasında tarım sektörüne en fazla kredi kullandıran banka olarak sektöre verdiğimiz destek tutarı 4 milyar TL’yi aştı. Önümüzdeki dönemde de çiftçilerimizle aynı dilden konuşan ürün ve kampanyalar sunarak, onlarla daha yakın ve etkili bir temas içerisinde olacağız. Talihlilerimize yeni yıl hediyesi olarak traktörlerini teslim etmekten büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

TÜMOSAN % 7 BÜYÜDÜ

TÜMOSAN Pazarlama Müdürü Galip Öztürk, “2014 yılı Ekim sonu itibariyle Türkiye traktör pazarı 47 bin 616 adet oldu. TÜMOSAN'ın 10 aylık traktör satışı yüzde 7 artarak 6 bin 509 adede yükseldi. 2014'te Türkiye’nin büyük güçlü traktör segmentinde ilk yerli üretim traktörü 9115 modelini piyasaya sunduk” dedi.
#DenizBank
#Tümosan
#Gökhan Sun
9 yıl önce