|

Dijital İnovasyon ödülü Uyumsoft’un oldu

Ülkemizin yazılım ve danışmanlıkta lider firması Uyumsoft AŞ, 5.Yeşil Ekonomi Ödülleri töreninde “Dijital İnovasyon” ödülünün sahibi oldu. Uyumsoft AŞ Genel Müdürü Hüseyin Şahin’e “Dijital İnovasyon” ödülü, televizyoncu ve gazeteci Çetin Ünsalan tarafından verildi.

Yeni Şafak
17:22 - 21/03/2019 الخميس
Güncelleme: 17:24 - 21/03/2019 الخميس
Yeni Şafak
Hüseyin Şahin ödülü Çetin Ünsalan'dan aldı.
Hüseyin Şahin ödülü Çetin Ünsalan'dan aldı.

Törende bir konuşma yapan Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ Genel Müdürü Hüseyin Şahin, şunları söyledi:

“Uyumsoft olarak yıllık gelirimizin %31’ni ar-ge ve inovasyona ayırıyoruz. Ürün ailemizde, Kurumsal Kaynak Planlama (ERP), Bulut çözümleri ve e-Fatura, e-Arşiv, e-İrsaliye gibi e-Uyum uygulamaları bulunuyor. e-Fatura sayesinde 30 milyar adet A4 kağıdı kullanılmamıştır ve bu yaklaşık 500 bin ağacın kesilmekten kurtulması demektir. Gelecek birkaç yıl içerisinde kurtulan ağaç sayısı katlanarak artacaktır” dedi.

  • Türkiye’nin İnovasyon lideri olan Uyumsoft, dijitalleşmenin çevreye katkısı konusunda yaptığı çalışmalarla, 5.Yeşil Ekonomi Ödülleri jürisinin takdirini alarak, 20 Mart 2019 tarihinde düzenlenen törende “Dijital İnovasyon” ödülünü aldı.

Yeşil Ekonomi programından yola çıkılarak çevreye verdiği önem ve duyarlılık nedeniyle proje üreten kişilerin onurlandırıldığı, YAPDER (Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği) tarafından organize edilen Yeşil Ekonomi Ödülleri bu yıl 5.kez sahiplerini buldu.

#Uyumsoft AŞ
#Hüseyin Şahin
#Dijital İnovasyon
٪d سنوات قبل