|

Doğan Yayın HoldingKanal D'yi halka açıyor

Yeni Şafak
00:00 - 23/07/2004 Cuma
Güncelleme: 17:00 - 21/06/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
Doğan Yayın Holding

Kanal D'yi halka açıyor
---------------------- manset ---------------------

Doğan Yayın Holding (DYH) bünyesindeki Kanal D halka açılacak. Doğan Yayın Holding'den yapılan açıklamada, Deutsche Bank AG London, Bender Menkul Değerler ve Garanti Yatırım ile Kanal D'nin halka açılış çalışmalarının yürütülmesi ile ilgili protokolün törenle imzalandığı bildirildi.

Açıklamada, DYH bünyesindeki kuruluşlardan Hürriyet, Doğan Gazetecilik ve Doğan Burda'dan sonra Kanal D'yi de halka arz etme kararının, grubun medyada mülkiyeti daha geniş bir tabana yayma stratejisinin devamı olarak değerlendirildiği ifade edildi.

Kanal D binasında yapılan imza töreninde, DYH Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Başkan Yardımcısı Soner Gedik, Deutsche Bank yönetiminden Selçuk Yorgancıoğlu ve Philip Southwell, Bender Menkul Değerler Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Didman ve Garanti Yatırım İcra Kurulu Başkanı Metin Ar ve CEO'su Ahmet Ünüvar, Kanal D'nin halka arz çalışmaları ile ilgili protokolü imzaladılar. DYH'dan Borsa'ya gönderilen açıklamada da, halka arzın bir yıllık sürede tamamlanmasının planlandığı belirtildi.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
20 yıl önce