|

e-ihracata hız kazandıracak lojistik girişimi

Küresel lojistik hizmetlerini tek platformda birleştiren ve firmalara operasyonları anlık olarak takip imkanı sunan ShipEntegra, 60 binden fazla e-ihracatçıya hizmet verdi. Firma ayrıca, PrinWork platformu sayesinde üreticileri global pazardaki satıcılarla buluşturarak katma değer oluşumuna aracılık ediyor.

Burak Karaca
04:00 - 1/11/2023 Çarşamba
Güncelleme: 02:17 - 1/11/2023 Çarşamba
Yeni Şafak
Ali Ceylan.
Ali Ceylan.

Pazar yerlerindeki mağaza entegrasyonuyla lojistik hizmetleri birleştiren ShipEntegra, bu sayede firmalar için yurt dışına en uygun kargo gönderimini gerçekleştiriyor. Tüm online mağazaları ve kargo operasyonlarını tek panel üzerinden kontrol etme imkanı sunan ShipEntegra; Amazon, Etsy, eBay ve Walmart gibi kurumlarla yaptığı anlaşmalar sayesinde bu pazar yerleri üzerinden gerçekleştirilen bütün siparişleri takip etme şansı da sunuyor. ShipEntegra Ceo’su Ali Ceylan, yazılım altyapıları sayesinde kolaylıkla fiyat hesaplama, kargo takibi ve gümrük evrakı ekleme gibi işlemleri online olarak gerçekleştirme imkanı sunduklarını da söyledi.

60 BİNİ AŞKIN FİRMAYI 220’DEN FAZLA ÜLKEYE TAŞIDI

Marka olarak 60 binden fazla e-ihracatçıya hizmet verdiklerini vurgulayan Ceylan, “ShipEntegra Mobile sayesinde e-ihracatı daha kolay, daha hızlı ve daha verimli hale getirdik. ShipEntegra Mobile ile 220’den fazla ülkeye en uygun navlun ücretleri ile alıcılarına ulaştırma kolaylığı sunuyoruz” dedi. Uygulamada, tüm lojistik alternatiflerin fiyat ve tahmini teslim tarihi bilgileri ile saniyeler içinde hazırlandığının altını çizen Ali Ceylan, “İstanbul, Ankara, Konya, Bursa, İzmir, Kayseri ve Antalya şubelerimiz ile hizmet ağını artırırken bu illerde bulunan e-ihracatçılara, diledikleri zaman tek bir

tıkla kurye çağırma ve gönderilerini yurt dışına daha hızlı teslim etme imkânı sunuyoruz” diye konuştu.

ÜRETİCİYİ GLOBAL PAZARA ULAŞTIRIYOR

ShipEntegra lojistik hizmetlerinin yanı sıra, e-ihracat üreticilerini global satıcılarla buluşturan PrinWork platformunu da geliştirdi. Üretici firmalar, PrinWork’te global satıcılarla ürünlerini global pazara sunma fırsatı buluyor. Diğer bir müşteri profili olan satıcılar, en uygun üreticiye erişme imkânı yakalıyor. Güvenilir üretici bulma süreçlerini hızlı bir şekilde tamamlayarak siparişlerini oluşturuyor. Burada PrinWork’ün akıllı entegrasyon sistemi ile siparişler tek bir panelden adım adım yönetilirken, tedarik süreci de dijitalleştirilerek siparişler doğrudan alıcıya gönderiliyor.

Türkiye’yi üretim üssüne dönüştürmek istiyoruz

ShipEntegra CEO’su Ali Ceylan, PrinWork platform olarak iki ana hedef belirlediklerini söyledi. İlk hedeflerinin mevcut satıcıların daha aktif bir şekilde satış yapmalarını desteklemek olduğunu belirten Ceylan, ikinci hedefin ise ShipEntegra’nın uluslararası pazarlarda oluşturduğu güven ortamı sayesinde doğru üretici ve doğru satıcıyı bir araya getirerek iş süreçlerini daha verimli hale getirmek olduğunu kaydetti. Ceylan, “Bu hedefler doğrultusunda, yurt dışında satış yapan kişilerin Türkiye’den ürün tedarik edebilmelerini sağlayarak hem ülkemizin ihracatını artırmak, hem de istihdamı teşvik etmek ve Türkiye’yi küresel arenada bir üretim merkezi haline

getirmek istiyoruz. PrinWork ile hem katma değer oluşturuyor hem de riskleri minimize edebiliyoruz” dedi.



#e-İhracat
#ticaret
#ekonomi
6 ay önce