|

En hızlı büyüyen pazar olacağız

Türkiye elektronik ürün pazarının önümüzdeki 5 yıl içerisinde Avrupa’nın en hızlı büyüyen pazarı olacağını dile getiren MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, son 3 yıldır kendilerinin de sektör ortalamasının üzerinde büyüme kaydettiklerini aktardı.

Burak Karaca
04:00 - 19/04/2019 Cuma
Güncelleme: 01:49 - 19/04/2019 Cuma
Yeni Şafak
MediaMarkt
MediaMarkt

MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, "Önümüzdeki 5 yıl içinde Türkiye pazarı, Avrupa’nın en hızlı büyüyen pazarı olacak. Biz bu pazarda, 39 aydır aralıksız büyüyoruz" dedi. MediaMarkt Türkiye'nin geleneksel yıllık basın toplantısında konuşan Gökyıldırım, son 3 yıldır Türkiye’de sektörün üzerinde büyüme gerçekleştiren MediaMarkt Türkiye'nin, yatırımlarına ve büyümeye devam ederek yıl sonunda 80 mağazaya ulaşacağını söyledi. Gökyıldırım, Türkiye’yi üç yıl üst üste, MediaMarkt Saturn Grubu'nun en hızlı büyüyen pazarı haline getirdiklerini belirtti.



YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Çok kısa süre içinde Çanakkale ve Diyarbakır mağazalarının açılacağını belirten Gökyıldırım, geçtiğimiz yıl satışları yüzde 35 artan online satışlarda da büyümenin devam edeceğini vurguladı. Gökyıldırım, Türkiye tüketici elektroniğinin büyük bir büyüme potansiyeli taşıdığına dikkati çekti.

SADAKAT PROGRAMI 250 BİN ÜYEYE ULAŞTI

Yenal Gökyıldırım, yeni sadakat programı MediaMarkt CLUB ile 250 bin üyeye ulaştıklarını söyledi. Gökyıldırım, “Halihazırda sahip olduğumuz 3,5 milyon izinli dataya yaptığımız kişiselleştirilmiş teklif ve pazarlama kampanyalarımızın, sadakat programı üyeliği ile yepyeni boyutlar kazanacak" dedi. Gökyıldırım, kişiye özel programlarla “Müşteri Memnuniyeti Yol Haritası” projesini başlattıklarını da aktardı.

  • BEYAZ EŞYADA 4 AL 3 ÖDE KAMPANYASI
  • Gelecek dönemde evlilik sezonunu da düşünerek çok kuvvetli bir kampanya hazırladıklarına da işaret eden Gökyıldırım, “4 al 3 öde kampanyamızda tüketicimiz 4 tane ürün alıp 3 tanesinin parasını ödüyor. 4.’sü bizim hediyemiz oluyor. En düşük bedelli ürün hediye oluyor. Hepsi aynı para da olabilir” bilgisini verdi.
#MediaMarkt
#Yenal Gökyıldırım
5 yıl önce