|

Geely Emgrand EC7'ye EuroNCAP'ten 4 yıldız

Geely'nin C segmentindeki modeli Emgrand EC7, Avrupa otomotiv endüstrisinin nabzını tutan değerlendirme kuruluşu Euro NCAP tarafından uygulanan çarpışma testlerinden 4 yıldız aldı. Pek çok Avrupalı rakibini geride bırakarak 4 yıldızla ödüllendirilen Emgrand EC7, EuroNCAP'ten 4 yıldız alan ilk Çin otomobili oldu

00:00 - 30/11/2011 Çarşamba
Güncelleme: 22:09 - 29/11/2011 Salı
Yeni Şafak
Geely Emgrand EC7'ye EuroNCAP'ten 4 yıldız
Geely Emgrand EC7'ye EuroNCAP'ten 4 yıldız

Emgrand EC7'nin EuroNCap'ten aldığı 4 yıldız, markanın daha iyi otomobiller üretmek adına durmaksızın çalıştığının ve yapılan yatırımın karşılığını bulduğunun en son kanıtı oldu. Geely Emgrand EC7, yetişkin yolcu güvenliğinden yüzde 75, çocuk yolcu güvenliğinden yüzde 80, yaya güvenliğinden yüzde 42 ve sürüş güvenliği sisteminden yüzde 86 alarak son derece yüksek skorlarla 4 yıldızın sahibi oldu. EuroNCap Genel Sekreteri Michiel van Ratingen konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Geely Emgrand EC7'nin aldığı bu skorlar, Çin otomotiv endüstrisi için adeta bir dönüm noktası niteliğinde. Bu skorlar Çinli otomobil üreticilerinin daha güvenli araç üretimi konusunda yaptıkları yatırımların nihai bir sonucudur” yorumunu yapıyor.

Emgrand EC7 modeli, markanın Avrupalı tüketici için Avrupa standartlarında ürettiği ilk otomobil serisi olma özelliğini taşıyor. Bu serinin ilk üyesi olan EC7, sedan ve hatchback gövde tipiyle Türkiye'de Geely'nin sunduğu en güvenli, en performanslı araç olarak öne çıkıyor. 680 litrelik bagaj kapasitesiyle sınıfındaki en geniş bagaj hacmine sahip olan Emgrand EC7, 4,635 mm'lik uzunluğuyla segmentindeki en uzun araç. Geely'nin Emgrand EC7 modeli ülkemizde mekanik, boya ve paslanmazlıkta 5 yıl, 150 bin kilometre garantiyle satışa sunuluyor.


12 yıl önce