|

Halkbank da kredi kartı borçlarını yapılandıracak

Ziraat ve Vakıfbank'ın ardından Halkbank da kredi kartı borçlarını yapılandıracağını açıkladı. Bankadan yapılan açıklamada borçlar için yüzde 1,10 faiz oranı ile 60 ay vadeli kredi imkanı sunulacağı belirtildi.

Yeni Şafak
17:12 - 21/01/2019 Pazartesi
Güncelleme: 17:30 - 21/01/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
Halk Bankası
Halk Bankası

Halkbank, kredi kartı borçlarının yapılandırılaması ile ilgili önemli bir açıtlama yaptı. Bankadan yapılan açıklamaya göre kredi kartı sahipleri, aylık yüzde 1,10’dan başlayan faizlerle 60 aya varan vade imkânından yararlanabilecek.

  • Halkbank, kredi kartı borçlarını ödemekte zorlanan ve birikmiş kredi kartı borcunu yapılandırmak isteyen müşterilerine “Halk Destek Kredisi” kullandıracağını açıkladı.

'Her türlü finansman desteği için hazırız'

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan: “Piyasa istikrarını koruyarak reel ekonomiyi güçlü tutacak çalışmalar yapıyoruz, halkımızın bize olan güvenine layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

Kampanya hakkında açıklama yapan Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, müşterilerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek şunları söyledi:

“Adını halktan alan bir Banka olarak, halkımızın her türlü finansal ihtiyacına yanıt vermek önceliğimiz. Halk Destek Kredisi ile ödeme zorluğu yaşanan kredi kartlarına ait borçları yeniden yapılandıracak ve piyasa istikrarına katkı sağlamak için verdiğimiz desteği sürdüreceğiz.

Bu kredi sayesinde kart sahipleri biriken borçlarını tek bir çatı altında toplayarak kolayca ödeme şansına sahip olacaklar. Bu kredimizle müşterilerimize rahat bir nefes aldıracağız.” “Halk Destek Kredisi” hakkında detaylı bilgiye
ve Halkbank Şubelerinden ulaşılabilmektedir.
#Halkbank
#Kredi kartı
#Borç yapılandırma
5 yıl önce