|

Haluk Bayraktar NATO ülkelerinin askeri harcamalarına dikkat çekti: Milli Teknoloji Hamlesi tam bağımsız yarınlarımız için vazgeçilmez

Baykar Teknoloji CEO'su Haluk Bayraktar, sosyal medya hesabından NATO ülkelerinin 2014-2022 yılları milli gelirlerindeki askeri harcama oranlarının yer aldığı grafiği paylaştı. Türkiye'nin milli gelirde askeri harcamaların oranı bakımından bakımından NATO ülkelerinden ayrıştığına dikkat çeken Bayraktar, "Her sektörde yerlilik oranımızı gün geçtikçe artırmamıza olanak sağlayan Mili Teknoloji Hamlesi tam bağımsız ve müreffeh yarınlarımız için vazgeçilmez bir idealdir" dedi.

14:38 - 2/02/2023 Perşembe
Yeni Şafak
Baykar Teknoloji CEO'su Haluk Bayraktar NATO askeri harcamaları grafiğini paylaştı.
Baykar Teknoloji CEO'su Haluk Bayraktar NATO askeri harcamaları grafiğini paylaştı.

Baykar Teknoloji CEO'su Haluk Bayraktar, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile 2014-2022 yılları arası NATO askeri harcamaları grafiğinde yer alan verileri değerlendirdi.

Selçuk Bayraktar, son 8 yılda Türkiye'nin milli gelirde askeri harcamaların oranı bakımından NATO ülkelerinden ayrıştığına dikkat çekti.

"MİLLİ TEKNOLOJİ HAMLESİ VAZGEÇİLMEZ BİR İDEALDİR"

Bayraktar
"Nitelikli insan kaynağı havuzumuzu geliştiren, maliyet etkin projelerimize alan açan ve her sektörde yerlilik oranımızı gün geçtikçe artırmamıza olanak sağlayan Milli Teknoloji Hamlesi tam bağımsız ve müreffeh yarınlarımız için vazgeçilmez bir idealdir"
ifadelerini kullandı.




#Baykar
#NATO
#Haluk Bayraktar
1 yıl önce