|

İhlas: Takvim Temmuz'da

Tasfiyesine karar verilen İhlas Finans Kurumu'nda tasfiye işlemleri sürerken, kurum yetkilileri Temmuz ayının sonunda ödeme takvimi açıklanacağı bildirildi.

Yeni Şafak
00:00 - 29/06/2001 Cuma
Güncelleme: 14:06 - 16/06/2017 Cuma
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

---------------------------------- manset -------------------------------------------

---------------------- manset ---------------------

----------------------- spot ------------------------------------------------ spot -------------------------

İhlas Finans Kurumu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Bağımsız Denetleme Kuruluşu'na, ilgili mevzuat gereğince raporunu hazırlaması için asgari iki aylık süre verildiği, söz konusu kuruluşun Sermaye Piyasası Kurulu tarafından bazı dokümanların istenmesi sebebiyle raporu kuruma teslim edemediklerini beyan ettikleri belirtildi.

Açıklamada, Türk Ticaret Kanunu'nun 368. maddesine göre genel kurulun ilanından en az iki hafta sonra yapılması mecburiyetinin bulunduğu, Tasfiye Genel Kurulu'nun Temmuz ayının ikinci yarısından sonra yapılabileceği kaydedildi.

Mudilerin durumunu anlıyoruz

Mudilerin ne kadar sıkıntıda olduklarının idraki içindeki içinde olunduğu belirtilen açıklamada İhlas Finans'ın ödemelere bir an önce başlanması hususunda geceli gündüzlü çalışmaların sürdürüldüğü ifade edildi. Açıklamada, "Tasfiye ile ilgili genel kurul toplantısında, kurum borçlarının nasıl ödeneceği hususlarında karar alınacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyururuz" denildi.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
23 yıl önce