|

Kuveyt Türk'ten Körfez Atağı

Uluslararası banka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Kuveyt Türk, Bahreyn'de açtığı şubede Türkiye ekonomisi için yeni kaynak topluyor.

Yeni Şafak
01:00 - 8/11/2002 Cuma
Güncelleme: 12:25 - 20/06/2017 Salı
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------

---------------------- manset ---------------------

Finans sektörünün öncü kuruluşu Kuveyt Türk, Türkiye ekonomisine katkıda bulunmak ve Körfez ülkelerinden kaynak sağlamak üzere bu alandaki faaliyetlerine hız verdi. Uluslararası banka olma yolunda son yıllarda atılımlar yapan Kuveyt Türk, ilk yurtdışı şubesini Bahreyn'de hizmete açtı.

Kuveyt Türk'ten yapılan açıklamada, Müdürlüğü'ne Çetin Yurttaşer'in atandığı Bahreyn Şubesi ile ilk etapta 50 milyon dolarlık dövizin Türk ekonomisine kazandırılmasının hedeflendiği bildirildi. Kuveyt Türk'ün ana ortağı ve Faizsiz bankacılık sektörünün dünyadaki lider kuruluşlarından Kuveyt Finance House (KFH) da, Bahreyn'de 100 miyon dolar ödenmiş sermaye ile yeni bir bankayı hizmete açarak istikrarlı yükselişini sürdürdü. KFH ayrıca 2-3 Kasım 2002 tarihlerinde düzenlenen 2002 Dünya Faizsiz Bankacılık Sempozyumu'na sponsor oldu ve kurumun Genel Müdürü Cassar Dakheel Al Cassar "Faizsiz Bankacılıkta Gayrimenkul Yatırımı" konusunda bir tebliğ sundu.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
21 yıl önce