|

Kuveytli devden Antalya’ya yatırım

İnşaattan finansa, telekomünikasyondan turizme birçok sektörde faaliyet gösteren Kuveyt ve Arap dünyasının en büyük şirketlerinden Al Kharafi Grup'un Turizm Sektör Başkanı Eyad Al Kharafi ve şirket üst seviye idarecileri, Antalya'daki yatırım imkanlarını değerlendirmek için kente geldi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/02/2016 Cuma
Güncelleme: 20:57 - 18/02/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı organizasyonunda gerçekleştirilen Jassem Al Kharafi'yi Anma ve Yatırım Olanakları Zirvesi'ne, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in yanı sıra turizm sektöründen temsilciler katıldı.



BABASININ VASİYETİNİ YERİNE GETİRİYOR




Toplantıda Büyükşehir Belediyesi, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı sahili, Boğaçayı ve Tünektepe projeleriyle ilgili detaylı bir sunum yaptı. Antalya'nın iyi bir yatırımı hak ettiğini ifade eden Al Kharafi, kente yapacakları yatırım miktarının belli olmadığını, yatırım miktarını projeleri inceledikten sonra belirleyeceklerini vurguladı. Al Kharafi Boğaçayı Projesi için, “Şüphesiz çılgın bir proje. İlk duyduğumda ben de şaşırdım ama bu tür projelere yalnız girmeyip birkaç ortakla değerlendirmeyi düşünüyoruz” dedi. Babası Jassem Al Kharafi'nin geçen yıl Türkiye'den Kuveyt'e dönerken uçakta vefat ettiğini hatırlatan Kharafi, “Rahmetli babamın son ziyaret ettiği ülke Türkiye idi. Türkiye'ye yatırım yapmayı da düşünüyordu” diye konuştu.


#telekomünikasyon
#Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı
#Kruvaziyer Liman
#Konyaaltı sahili
#Boğaçayı
8 yıl önce