|

Land Rover'dan lüks severlere

Teknolojik gelişimlerini konfor ve performans ile birleştiren Land Rover, 3 kapılı LRX konseptini Ocak ayında düzenlenecek Detroit Motor Show'da sergileyecek

Eylem Şimşek
00:00 - 31/12/2007 Pazartesi
Güncelleme: 23:31 - 30/12/2007 Pazar
Yeni Şafak
Land Rover'dan lüks severlere
Land Rover'dan lüks severlere

Cesur tasarım anlayışı ve teknolojik gelişimlerini konfor ve performans ile birleştiren, SUV araç efsanesi Land Rover, premium ve kompakt segmente yeni bir soluk getirmesi beklenen 3 kapılı LRX konseptini Detroit Motor Show'da sergileyecek.

CESUR BİR TASARIM ÖRNEĞİ

Cesur tasarımlı Land Rover LRX Concept, markanın öz değerlerine sadık kalırken, pazarın yeni alanlarına doğru atılımcı bir değişikliği gösteren, cesur bir Land Rover tasarımı. Land Rover'ın Genel Müdürü Phil Popham "Araçlarımızın çekiciliğiyle ilgili ne kadar rahatsak, sürdürülebilirlik konusunda da o kadar ciddiyiz. LRX Concept bu mesajı veriyor. LRX, her bakımdan bir Land Rover'dır ama çok farklı bir Land Rover'dır" diyerek LRX Concept ile ilgili düşüncelerini aktarıyor. LRX özellikle müşteri beklentilerini ölçmek ve Land Rover'ın yenilikçi düşüncesini geliştirmek amacıyla tasarlanmış bir çevre dostu cross-coupe özelliğindedir. Land Rover'ın değişen dünyanın şartlarına uyumunun en açık göstergesi olacak LRX, sınıfının en temiz araçlarından biri olacak ve markanın yeniliklere ve çevresel değişikliklere olan duyarlılığını yansıtacak. Popham "LRX, markanın müşteri beklentilerine olan duyarlılığını ve değerlendirmelerin yansımalarını irdeleme şansı verecek" diyerek LRX'in markanın gelecek planlarındaki yerini ifade ediyor.

DAHA DA LÜKS

Land Rover'ın cross-coupe olarak tanımladığı LRX, markanın standartlarını da yükseltiyor. Freelander 2'den daha kompakt boyutlarda olan LRX, özellikle lüks ve premium beklentileri karşılamak ve 4x4 bir aracın artılarını yaşamak isteyenlerin beklentilerine cevap veriyor.


Daha güçlü ve şehirli
  • Land Rover'ın cross-coupe olarak tanımladığı LRX, markanın standartlarını da yükseltiyor. Freelander 2'den daha kompakt boyutlarda olan LRX, özellikle lüks ve premium beklentileri karşılamak ve 4x4 bir aracın artılarını daha kompakt bir araçta yaşamak isteyenlerin beklentilerine

    cevap veriyor.

  • Sürekli dört çekiş sistemi, HDC, Terrain Response gibi sistemlerle LRX, her koşulda sürüş güvenliği ve performans sunuyor. Terrain Response sistemiyle, LRX zorlu kış koşullarında, karlı, yağmurlu ve bozuk yollarda güvenli bir sürüşün güvencesi oluyor. Bunun yanısıra LRX'in şehirli ruhuna uygun olarak Terrain Response sisteminin daha düşük yakıt tüketen ve düşük emisyonlu Eco seçeneği bulunuyor. Bu seçenek ile birlikte şehir hayatına daha uygun bir sürüş sunuluyor.


  • 16 yıl önce