|

Lojmanlarda tahsilat başlıyor

Şu ana kadar 400 villanın 215'i, çok katlı bloklardaki 177 dairenin de 50'si satılan milletvekili lojmanlarında tapular verilmeye, böylece satış gelirleri de devlet kasasına girmeye başlayacak.

Yeni Şafak
01:00 - 8/12/2003 Pazartesi
Güncelleme: 12:19 - 21/06/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

Uluslararası Ticaret Merkezi'ne dönüştürülen TBMM lojmanlarında, bir hafta içinde para tahsilatına başlanacak. Lojmanların satışını üstlenen Reha Medin Emlak Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Reha Medin önümüzdeki hafta sonuna kadar tapular da verilmeye başlanacağını ve buna bağlı olarak da şu ana kadar satışı yapılan villa ve dairelerin satış gelirlerinin tahsiline geçileceğini söyledi.

Reha Medin, şu ana kadar mağazalara dönüştürülecek 400 villadan 215'inin, çok katlı bloklardaki 177 dairenin de 50'sinin satıldığını bildirdi. Medin, satılan birimlerden elde edilecek geliri de 100 trilyon lira olarak ifade etti.

Ticaret merkezinde yeralacak diğer komplekslere ilişkin proje çalışmalarının da tamamlandığını belirten Reha Medin "Otel, hipermarket ve yapı marketi projeleri bitti. 15 bin metre karelik alan üzerine kurulacak otel, 30 katlı olacak" dedi.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
20 yıl önce