|

Marina projesi birinci yaptı

İstanbul Tuzla Belediyesi, ‘Yerel Yönetimler Arası Proje Yarışması’nda birincilik ödülü kazandı. Kent Ekonomilerine Katkı Projeleri dalında ‘Tuzla Marina’ projesi birinci seçilen Tuzla Belediyesi, kent ekonomisinin yanı sıra bölge ve ülke ekonomisine de katkı sunması nedeniyle ödüllendirildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 23:58 - 17/09/2017 Pazar
Yeni Şafak
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ödülünü Ankara’da düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ödülünü Ankara’da düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

AK Parti 6. ‘Yerel Yönetimler Arası Proje Yarışması‘nın sonuçları açıklandı. Tuzla Belediyesi, ‘Kent Ekonomilerine Katkı Projesi’ dalında birincilik ödülü kazandı. Ankara’da düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden birincilik ödülünü alan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, elde ettikleri başarıdan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

HAYALDİ GERÇEK OLDU

Tuzla Marina Projesi’nin sadece bir alışveriş, eğlence merkezi olmadığını, bir sosyal yaşam alanı olduğunu belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, şu açıklamada bulundu: “Bu birincilik ödülü bizim için çok önemli ve mutluluk verici. Planlaması 2011 yılına dayanan ve 2014 yılında yola çıktığımız Tuzla Marina Projesi ile bir hayali gerçeğe dönüştürdük. Türkiye’nin en büyük ve vizyon projelerinden biri olan Tuzla Marina’yı, dünyada eşi benzeri olmayan bir mimari ve yine bir ilk olan beş fonksiyonlu özelliği ile bölge halkına ve ülkemize kazandırdık. Turizm ve ticaret alanında, hem ilçemizin, hem bölgemizin hem de ülkemizin ekonomisine katkıda bulunacak bir proje bu".

#Tuzla Belediyesi
#​AK Parti
#Şadi Yazıcı
#Recep Tayyip Erdoğan
7 yıl önce