|

Medipol Çamlıca Hastanesi hizmete girdi

İstanbul Medipol Üniversitesinin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezlerinden biri olan “Çamlıca Hastanesi” hizmete girerken, Medipol'ün yakın dönemde yaklaşık 3000 yataklı yeni sağlık merkezlerini de vatandaşların hizmetine sunacağı bildirildi.

Yeni Şafak
16:19 - 12/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 16:22 - 12/11/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
​Medipol Çamlıca Hastanesi
​Medipol Çamlıca Hastanesi

Medipol Eğitim ve Sağlık Grubunun yeni gururu “İstanbul Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi” hasta kabulüne başladı.

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda, Üsküdar Çamlıca’da 13 bin metrekare kullanım alanına sahip olan hastanede, ilk etapta 19 ayrı branşta hizmet verilirken yakın zamanda branş sayısı 60’a tamamlanacak.

Genel yoğun bakım ile yeni doğan yoğun bakım ünitelerinin de bulunduğu hastanede ayrıca ileri teknolojiye sahip 6 ameliyathanesi, gelişmiş tanı ve tedavi üniteleri ile donatılan 100 yatak kapasitesi, yüksek kalite standartlarında radyoloji ve laboratuvar hizmetleri ile kapsamlı acil servis hizmetleri yer alıyor. Üniversitemizin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezlerinden biri olan Medipol Çamlıca Hastanesinde 350’yi aşkın personel görev yapacak.


YİĞİTBAŞI: 3000 YATAKLI HASTANELERİMİZ YOLDA

Medipol Eğitim ve Sağlık Grubunun yatırımları hakkında bilgi veren Medipol Mega Hastaneler Kompleksi Medikal Direktörü Prof. Dr. Gazi Yiğitbaşı,
Medipol'ün yakın dönemde yaklaşık 3000 yataklı yeni sağlık merkezlerini vatandaşların hizmetine sunacağını bildirdi.
Yenibosna'daki Nisa Hastanesinin yatak kapasitesinin yapılacak ek bina ile 400'e ulaşacağını kaydeden Yiğitbaşı, Medipol Mega Hastaneler Kompleksi bünyesinde 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin, Esenler'de ise 70 yataklı ikinci Esenler Medipol Hastanesinin yolda olduğunu bildirdi. Acıbadem semtinde yüksek konforlu 300 yataklı hastanenin temelinin atıldığını ve bir buçuk yıl sonra hizmete açılacağını ifade eden Yiğitbaşı, Kadıköy Göztepe'de E-5 Karayolu kenarında 1000 yataklı dev bir hastanenin yanı sıra 600 yataklı Kavacık Hastanesinin proje aşamasında, 70 yataklı Pendik Hastanesinin ise inşaat sürecinde olduğunu söyledi. Son olarak Ankara Medipol Üniversitesi ve üniversite hastanesi hakkında bilgiler veren Yiğitbaşı, yeni üniversitenin önümüzdeki sene öğrenci kabul edeceğini, 500 yataklı üniversite hastanesinin ise önümüzdeki dönemde hizmete sunulacağını ifade etti.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SAĞLIK KOMPLEKSİ: MEDİPOL MEGA

Sağlık ve eğitim alanında uzman kadrosu, güçlü araştırma merkezleri ve fiziki altyapısı ile her geçen gün büyüyen Medipol Eğitim ve Sağlık Grubunun 2012 yılında hizmete sunduğu
Medipol Mega Hastaneler Kompleksi ise Türkiye’nin en büyük özel sağlık yatırımı olarak dikkat çekiyor
. İstanbul Medipol Üniversitesi ile yaptığı eğitim iş birliğinin ardından Üniversite Hastanesi olarak hizmet vermeye başlayan Medipol Mega Hastaneler Kompleksi, bünyesinde Genel Hastane, Onkoloji Hastanesi, Kalp-Damar Cerrahisi ve Diş Hastanesi olmak üzere 4 farklı hastaneyi barındırıyor. Yakın dönemde açılacak 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesini de bünyesinde barındıracak olan Medipol Mega Hastaneler Kompleksi; halihazırda 515 yatak kapasitesi, 140 yoğun bakım ünitesi, 260 poliklinik odası, 25 ameliyathanesi ve 58 anabilim/bilim dalı ile dev bir sağlık üssü durumunda. Hastanenin akıllı sistemlerle donatılmış teknolojik altyapısı, hasta odaklı üstün hizmet yaklaşımı ile bütünleniyor. Medipol Mega Hastaneler Kompleksi, sahip olduğu modern mimari, akıllı bina teknolojisi ve ileri tıbbi donanımı ile hem ulusal hem de uluslararası arenada önemli bir referans merkezi haline gelmiş durumda.

SAĞLIK MERKEZLERİ İSTANBUL’UN DÖRT BİR YANINDA!

Hizmet anlayışı ve ileri teknolojisiyle birçok ilke imza atan Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu,
İstanbul’un dört bir yanında bulunan hastaneleri ve Sağlık Uygulama Araştırma Merkezleriyle de sağlıklı yaşam için misafirlerinin her zaman en yakınında bulunuyor.
İstanbul’un Avrupa Yakası’nda Medipol Mega Hastaneler Kompleksinin yanı sıra Nisa, Bahçelievler, Sefaköy, Esenler ve Fındıkzade Hastaneleri ile Vatan Kliniği ve Unkapanı Diş Hastanesi hizmet verirken, Anadolu Yakası’nda ise Medipol Çamlıca Hastanesi ile Kadıköy Koşuyolu’nda bulunan İstanbul Medipol Hastanesi İstanbullulara hizmet sunuyor.

YABANCI HASTALARIN EN ÖNEMLİ DURAĞI MEDİPOL!

Medipol Sağlık Grubunun donanımlı sağlık merkezleri
Türk hastaların olduğu kadar yabancı hastaların da ilgisini çekiyor
. Sağlık turizmi yoluyla ülkemize gelen yılda 20 binden fazla yabancı hasta, tedavi için Medipol Mega Hastaneler Kompleksi başta olmak üzere Medipol’ün sağlık merkezlerini tercih diyor. Yabancı hastalar; başta kanser tedavileri olmak üzere pediatrik ve yetişkin beyin cerrahisi, pediatrik kalp cerrahisi, pediatrik kardiyoloji, travma cerrahisi, ileri düzey kulak ameliyatları, transplant uygulamaları, kemik iliği nakli, göz ameliyatları ve tüp bebek işlemlerindeki başarılarından dolayı Medipol’ün yolunu tutuyor.
#Medipol
#​​İstanbul Medipol Üniversitesi
#Gazi Yiğitbaşı
5 yıl önce