|

Memur yeni teklif bekliyor

Toplu Sözleşme görüşmeleri esnasında Kamu İşveren Heyeti’nin teklifine, “Bu teklif müzakere edilemez” döviziyle tepki gösteren Kamu Görevlileri Sendikaları Heyeti ve Memur-Sen, Twitter’da, “MemurTeklifBekliyor” hasthagiyle Türkiye gündeminde ilk sırada yer aldı.

Yeni Şafak
04:00 - 17/08/2017 Perşembe
Güncelleme: 07:20 - 17/08/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Memur yeni teklif bekliyor
Memur yeni teklif bekliyor

4. Dönem Toplu Sözleşme süreci devam ediyor. Son olarak Kamu İşveren Heyeti’nin teklifine “Bu teklif müzakere edilemez” döviziyle tepki gösteren Memur-Sen, “MemurTeklifBekliyor” hasthag çalışmasıyla Türkiye’de gündemi değiştirdi. 10 dakika gibi kısa bir süre içerisinde TT (Trendtopic) olan hasthag çalışmasına kamu görevlileri yoğun ilgi göstererek, Kamu İşveren Heyeti’nden yeni teklif beklentilerini dile getirdi. “MemurTeklifBekliyor” hasthagi altına, Kamu İşveren Heyeti’nin teklifine tepkilerini dile getiren kamu görevlileri, teklifin yetersiz ve kabul edilemez olduğunu, en kısa süre içerisinde daha kabul edilebilir bir teklif beklediklerinin altını çizdi.


#MEMURTEKLİFBEKLİYOR

Dün sosyal medyana günün konusu olan o tweetlerden bazıları şeyle: "Büyüyen Türkiye’den payımızı istiyoruz. Alınterimizle büyüttüğümüz Türkiye’den payımızı istiyoruz. Külfetten payımıza düşene “hayır” demedik, nimetten payımızın düşürülmesine ‘evet’ demeyiz. Artık ayağımızı yorganımıza göre uzatma devri değil, yorganı ayağımıza göre büyütme devri. avrını her zaman Büyük Türkiye’den ve milletten yana belirleyen kamu görevlileri, hükümetten de ‘EVET’ bekliyor"


#Memur-Sen
#Memur
#Zam
7 yıl önce