|

Prototip Togg’da değişen özellikler

İlk prototip tanıtımı 2019'da yapılan Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un tasarımında değişiklikler yapıldı. Yeni açıklanan logo aracın ön tarafına uygulanmaya başladı. Metalik gri olan logo aracın rengine göre renk değişimi gösterecek. Kamera biçiminde olan yan dikiz aynalar ve içe dönük kapı kolları klasik hale getirildi.

Şuaiyp Alabay
00:00 - 29/12/2021 Çarşamba
Güncelleme: 01:23 - 29/12/2021 Çarşamba
Yeni Şafak
Togg
Togg

İlk prototip tanıtımı 2019'da yıl önce yapılan Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un tasarımında değişiklikler yapıldı. Yeni açıklanan logo aracın ön tarafına uygulanmaya başladı. Metalik gri olan logo aracın rengine göre renk değişimi gösterecek. Kamera biçiminde olan ilk yan dikiz aynalar ve içe dönük kapı kolları klasik hale getirildi.


BOYDAN BOYA EKRAN BÖLÜNDÜ

Araçta yer alan hız kadranı ve boydan boya 3 parça olan ekran 2 parçaya düşürüldü. Böylece bilgi eğlence sistemi daha bütünsel hale getirildi.


Dokunmatik ekranlarda oyundan, uygulamalara kadar birçok özellik yer alacak. Yeni Togg logosu direksiyona da uygulandı. Ahşap konsol eklendi.


TOGG YAZISI LOGOSU ARKADA

Turkuaz renkle tanıtılan yeni Togg logosunun yazı fontu ise arka kısımda yer aldı. Verilen bilgiye göre modellerde isim kullanılması tartışılırken, birim olması olması gündeme geldi. Bir başka özellik ise cam tavan ve sunroofun yeni modellerde görülmesi oldu.


OTURMA HACMİ DAHA DA BÜYÜDÜ

Aks aralığının 9 santimetre büyümesiyle iç hacim daha da ferah hale geldi. Güvenlik gerekçesiyle uzayan iki teker arası mesafe daha büyük batarya paketi konulabilmesine olanak sağladı. Böylece 500 kilometre olan menzil bir miktar daha uzayabilecek.



#Togg
#Prototip
#logo
2 yıl önce