|

Sağlık Bakanlığı kura çekiliş sonuçları açıklanıyor

Sağlık Bakanlığı personel alımı içim İŞKUR üzeriden kuru usulü ile binlerce personel alacağını duyurmuştu. Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen personel alımı başvuruları için bugün kura çekimi yapılacak. 5 bin 298 kişinin istihdam edileceği personel alımı için gözler Sağlık Bakanlığına çevrildi. Başvurularını tamamlayan adaylar Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanacak sorusuna cevap arıyor. Peki, 2018 Sağlık Bakanlığı kura sonuçları ne zaman? Saat kaçta açıklanacak? İşte, engelli ve eski hükümlü de olmak üzere 5 bin 298 kişinin istihdam edileceği personel alımı sürecine dair merak edilenler...

Yeni Şafak
09:40 - 25/10/2018 четверг
Güncelleme: 10:01 - 25/10/2018 четверг
Yeni Şafak
Sağlık Bakanlığı
Sağlık Bakanlığı

Sağlık Bakanlığı personel alımı içim İŞKUR üzeriden kuru usulü ile binlerce personel alacağını duyurmuştu. Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen personel alımı başvuruları için bugün kura çekimi yapılacak. 5 bin 298 kişinin istihdam edileceği personel alımı için gözler Sağlık Bakanlığına çevrildi. Başvurularını tamamlayan adaylar Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanacak sorusuna cevap arıyor. Peki, 2018 Sağlık Bakanlığı kura sonuçları ne zaman? Saat kaçta açıklanacak? İşte, engelli ve eski hükümlü de olmak üzere 5 bin 298 kişinin istihdam edileceği personel alımı sürecine dair merak edilenler.

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü (YHGM) tarafından yapılacak istihdamlar için kura çekimi bugün yapılacak.
Kuraya katılmaya hak kazanan adaylar için kura çekimi saat 09:00 - 18:00 arasında Ankara'da yapılacak.
  • Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında en az ilköğretim düzeyinde 3.591 sürekli işçi, 431 engelli işçi ve 1.276 eski hükümlü işçi olmak üzere toplam 5.298 sürekli işçi alımı için kura işlemi 25-26 Ekim 2018 tarihlerinde noter huzurunda gerçekleştirilecek.

Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ( 25 Ekim )

Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik), Marangoz (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) kurası 25 Ekim 2018 Perşembe günü yapılacak.

Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Merkez Teşkilat, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Sinop, Sivas, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova, Yozgat illeri Temizlik Görevlisi (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) kurası 25 Ekim 2018 Perşembe günü yapılacak.

Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ( 26 Ekim )

Adana, Adıyaman, Ankara, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Malatya, Mardin, Samsun, Şanlıurfa, Van, Zonguldak İlleri Temizlik Görevlisi (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) kurası 26 Ekim 2018 Cuma günü gerçekleştirilecektir.

Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Söz konusu personel alımına ilişkin yapılan kura çekiminin sonuçlarının bu akşam 20:00'da açıklanması bekleniyor.
Katılımcılar, Kura sonuçlarını aynı gün saat 20.00’ den sonra
internet adresinden öğrenebileceklerdir.

Tebligat yapılmayacak

İŞKUR tarafından Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bildirilen aday listeleri, kura yeri, kura tarihi, kura sonuçlar ve diğer her türlü duyuruların, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün "
" internet adresinden ilan edileceği ve kuraya katılacak adaylar ve kura sonucu yerleştirilen adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacağı, bu ilan tebligat yerine geçeceği daha önce açıklanmıştı.
#Sağlık Bakanlığı
#Personel alımı
#Kura çekimi
5 лет назад