|

Sanayicinin yanındayız

Türkiye’nin asıl meselesinin üretim olduğunu belirten MÜSİAD Genel Başkanı Kaan, “Girişimcilerin ve zorlu bir yol olan sanayiyi tercih eden yatırımcıların yanındayız” dedi.

Haber Merkezi
04:00 - 1/09/2018 Cumartesi
Güncelleme: 00:57 - 1/09/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
MÜSİAD, Bayburt’ta da şube açt
MÜSİAD, Bayburt’ta da şube açt

Türkiye’nin 86 farklı noktasında hizmet veren MÜSİAD, Bayburt’ta da şube açtı. Açılışta konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan; üretim ve yatırım odaklı çalışmalara öncelik verdiklerini belirtti. Kaan, "Girişimcilerin, uzun ve zorlu bir yol olan sanayiyi tercih eden yatırımcıların yanında yer alıyoruz. Her zaman üretimi destekliyoruz. İş insanlarımızı yeni yatırımlar için cesaretlendiriyoruz. Fikri desteğimizi geliştirdiğimiz projelerle temellendiriyoruz" dedi

TÜRKİYE ARTIK KOLAY LOKMA DEĞİL

Türkiye’nin ABD tarafından ekonomik savaşa maruz bırakıldığını aktaran Kaan, "Bildiğiniz gibi Türkiye olarak, bizzat Amerikan Başkanı tarafından başlatılan bir ekonomik savaşa maruz kaldık. Döviz kuru üzerinden başlatılan, hiçbir hukuki, ekonomik ve ahlaki dayanağı olmayan bu siyasi hamle, kısa zaman içerisinde siyasi iradenin dik duruşu ve ekonomi yönetiminin doğru uygulamalarıyla boşa çıkarılmıştır. Bu tip hamleler tasarlanırken, unutulan bir nokta olduğunu, Amerika’yla birlikte tüm dünya da görmüş oldu. Türkiye kolay bir lokma değildir, başlı başına bir güçtür. Bunun bir kanıtı da biliyorsunuz, Almanya, İtalya, Rusya, Çin, Katar başta olmak üzere birçok ülkeden Türkiye’nin bu süreci hızlı şekilde atlatması için destek mesajları gelmesidir” diye konuştu.

#MÜSİAD
#Abdurrahman Kaan
6 yıl önce