|

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere 'vergisiz telefon' müjdesi: Sonraki toplantımızda detayları açıklayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı konuşmada, 10 GB ücretsiz internet ve yükseköğretimdeki öğrencilerin satın alacakları cep telefonundan vergi alınmaması konusunda müjde verdi. Çalışmaların nihayete ermesi için talimat verdiğini söyleyen Erdoğan, bir sonraki Kabine Toplantısı sonrasında müjdeyi detaylarıyla açıklayacaklarını bildirdi.

20:08 - 5/09/2023 Salı
Güncelleme: 20:26 - 5/09/2023 Salı
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere vergisiz telefon konusunda gelecek Kabine Toplantısı'nda müjde vereceklerini bildirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere vergisiz telefon konusunda gelecek Kabine Toplantısı'nda müjde vereceklerini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı yaklaşık 4 saat sürdü.

Toplantı sonrasında ulusa seslenen Erdoğan, seçimler öncesinde gençlere verilen 'yükseköğretimdeki öğrencilere vergisiz cep telefonu ve uygun şartlı evlilik kredisi' gibi vaatlerle ilgili açıklamalarda bulundu.



Gençlere 'vergisiz telefon' müjdesi: Sonraki toplantımızda açıklayacağız

Erdoğan, "
Yükseköğretimde okuyan öğrencilerimize taahhüdümüz olan 10 gigabayt internet ve cep telefonu desteği konusunu değerlendirdik. İnşallah bir sonraki toplantımızda her iki konuyla ilgili detayları gençlerimizle paylaşacağız."
diye konuştu.

Evlilik kredisi açıklaması: Yakın takibimizde

Sözlerinin devamında evlenecek gençlere verilecek krediden de bahseden Erdoğan,
"Aile ve Gençlik Bankası ile evlenecek gençlerimize uygun şartlarda kredi meselesi de yakın takibimizdedir. Aile yapımızın korunması ve istikbalimiz adına büyük önem verdiğimiz bu projemizi gerçeğe dönüştürmekte kararlıyız."
dedi.


#Recep Tayyip Erdoğan
#vergisiz telefon
#öğrencilere vergisiz telefon
#Kabine Toplantısı
8 ay önce