|

Teknolojik girişimciye 250 bin dolar

Erken aşama teknoloji girişimi yatırımcılarından StartersHub, hızlandırma programına kabul edilen girişimleri tanıttı. İlk aşamada 20 bin dolar ön sermaye, mentorluk, network ve program ortaklarıyla proje geliştirme imkanı sunacak ‘StartersHubXO 2018’, 6 ay sonunda programı tamamlayan girişimlere 250 bin dolara varan yatırım imkanı sağlıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/07/2018 Cuma
Güncelleme: 11:59 - 6/07/2018 Cuma
Yeni Şafak
StartersHubXO programı, “Bağlantılı Yaşam ve Akıllı Evler”, “Yaşam Bilimleri” ve “Seyahat ve Havacılık Hizmetleri” alanlarına odaklanıyor.
StartersHubXO programı, “Bağlantılı Yaşam ve Akıllı Evler”, “Yaşam Bilimleri” ve “Seyahat ve Havacılık Hizmetleri” alanlarına odaklanıyor.

Türkiye'nin önde gelen erken aşama teknoloji girişimi yatırımcılarından StartersHub, StartersHubXO hızlandırma programına kabul edilen girişimleri tanıttı. Bu yıl BSH Ev Aletleri, Unilever ve Türk Hava Yolları (THY) iş birliği ile gerçekleştirilen StartersHubXO programı, “Bağlantılı Yaşam ve Akıllı Evler”, “Yaşam Bilimleri” ve “Seyahat ve Havacılık Hizmetleri” alanlarına odaklanıyor.

31 TÜRK ŞİRKETE ULAŞTI

İlk aşamada 20 bin dolar ön sermaye, mentorluk, network ve program ortaklarıyla birlikte proje geliştirme imkanları sunan StartersHubXO 2018, 6 ay sonunda programı başarıyla tamamlayan girişimlere 250 bin dolara varan yatırım imkanı sağlıyor. Programın tanıtım toplantısında konuşan StartersHub Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Dorman, StartersHubXO Programı’nın ikincisini lanse ettiklerini belirterek, 2015 yılında MV Holding ve Gedik Yatırım ortaklığıyla 8,5 milyon dolar sermayeyle kurulan StartersHub’ın geçen süreçte 31’i Türkiye’den olmak üzere 51 teknoloji şirketine yatırım yaptıklarını kaydetti. THY Genel Müdür Yardımcısı Ali Serdar Yakut da, “THY, Türkiye içinde de start-upları desteklemesi gerektiğinin farkındaydı. Şunu farkettik ki Türkiye olarak biz dışarıdaki olgunluğa ulaşmış durumdayız” ifadelerini kullandı.

#Teknoloji
#Girişimci
6 yıl önce