|

THY yükselişte

Türk Hava Yolları yükselişine devam ediyor. Gürcistan'da THY ve Gürcistan Hava Yolları 2018 yılının Ocak-Haziran döneminin verilerine göre sektörde yüzde 12'şerlik paya sahip oldu. THY bir atak da Japonya'da seferlerini arttırarak gerçekleştirecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/07/2018 Pazar
Güncelleme: 01:23 - 29/07/2018 Pazar
Yeni Şafak
THY, Gürcistan'da yolcu sayısını arttırdı.
THY, Gürcistan'da yolcu sayısını arttırdı.

THY yükselişine bir bir devam ediyor. Gürcistan'da THY ve Gürcistan Hava Yolları 2018 yılının Ocak-Haziran döneminin verilerine göre sektörde yüzde 12'şerlik pay elde ettiler. Gürcistan Sivil Havacılık Acentası’ndan yapılan açıklamaya göre THY 246 bin 212 yolcu taşırken aynı dönemde Gürcistan Hava Yolları 247 bin 485 yolcu taşıdı. Bu durumda her iki havayolu şirketi sektörden aynı payı elde ederken THY, Gürcistan'da yolcu sayısını arttırdı.

TÜRKİYE YILI BAŞLIYOR

THY Japonya'ya seferlerini arttırmayı planlıyor. İstanbul'dan Japonya'nın başkenti Tokya'ya haftanın 7 günü günde bir kez uçuş seferi gerçekleştiren THY seferlerinin günde 2'ye çıkarılması için Japon yetkililerle görüşmeleri devam ediyor. THY'nin bu hamlesini büyük bir ilgi ile karşılayan Japonlar gelecek yıl Türkiye yılı ilan edilmesiyle önümüzdeki sene gelen turist sayısının rekor bir seviyeye ulaşacağı belirtiliyor.

#THY
#Havayolu
6 yıl önce