|

TT&TİM'in Genel Müdürü Cahit Paksoy

Yeni Şafak
01:00 - 20/03/2004 Cumartesi
Güncelleme: 14:06 - 21/06/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

Aycell ve Aria'nın birleşmesi sonucu 19 Şubat 2004 tarihinde kurulan TT&TİM İletişim Hizmetleri A.Ş'nin organizasyon yapısı belirlendi. TT&TİM İletişim Hizmetleri A.Ş'den yapılan açıklamada, yeni şirketin Genel Müdürü'nün Cahit Paksoy olduğu bildirildi. Açıklamaya göre, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanan Roberto Pellegrini, kendisine bağlı bir Genel Sekreter ile çalışacak.

TT&TİM'in 10 kişilik Yönetim Kurulu'nda, Cahit Paksoy, Erkan Topal, Osman Yıldırım Coşkun ve İsmet Yılmaz Türk Telekom'u, Başkan Pellegrini ve Başkan Yardımcısı Giuseppe Farina ile Marco De Benedetti, Nicola Verdiccho TİM'i, Caner Çimenbiçer ve Mahmut Magemizoğlu da İş Bankası Grubu'nu temsil edecek. Şirketin organizasyon yapısında, Tayfun Çataltepe Network'ten, Esat Göktekin Dinçerler Satış ve Pazarlama'dan, Paşa Yaşar Hukuk ve Regülasyon'dan, Fabrizio Mambrini Mali İşler'den, Antonino Ruggiero Bilgi İşlem'den, ve Cherubina Habetswallner İnsan Kaynakları'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerine getirildi.

Açıklamada, TİM ve Türk Telekom'un TT&TİM'de yüzde 40'ar, İş Bankası Grubu'nun ise yüzde 20 payı bulunduğu belirtilerek, bu üç kuruluşun biraraya gelmesinin meydana getireceği güç birliğinin Türkiye pazarına çok olumlu yansıyacağı ve Türk telekomünikasyon sektörünün gelişmesine katkıda bulunacağı kaydedildi.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
20 yıl önce