|

Türkiye'nin çıkışı ihracatla olacak

Genesis Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gür, Türkiye'nin ekonomik gelişme yolunun ihracattan geçtiğini belirtti

Yeni Şafak
01:00 - 30/01/2006 Pazartesi
Güncelleme: 12:15 - 4/07/2017 Salı
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

----------------------- Haberler başlangıç---------------------------

1996 yılında kurulan ve dış ticarette partner firmaları ile birlikte özellikle traktör yedek parçası alanında ülkemizin önemli ihracatçı firmaları arasına giren Genesis, iç piyasada ısıtma, soğutma ve havalandırma alanlarında konut, site, iş merkezleri, fabrika ve hastanelerde projelendirme ve uygulama hizmeti veriyor.

Dünya markası Buderus ısıtma ürünlerinin, Goodman ve Highlife soğutma ve havalandırma ürünlerinin yetkili satışını ve uygulamalarını yapan Genesis, alanlarıyla ilgili üretime yönelik planlama ve yeni ürünler için çalışmalar yürütüyor.

HER TÜRLÜ ÜRÜNÜ İHRAÇ EDEBİLİYOR

Genesis Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gür, kalite anlayışı, müşteri odaklı çalışma ve tecrübeli ekipleri ile yurtdışı talepleri çok yakından takip ettiklerini ve sadece belli malları değil ihtiyaç olan tüm ürünleri sağlayıp yurtdışına gönderebildiklerini anlattı.

Türkiye'nin çıkışının ihracattan geçtiğini vurgulayan Gür, ihracatçı sayısının hızla arttırılması gerektiğini kaydetti. Nüfusu Türkiye'den az olan İtalya'nın ihracatcı sayısının 2.5 milyon olduğunu hatırlatan Gür, ihracat yapan firma sayısının Türkiye'de yaklaşık 10 bin olduğuna dikkat çekti. Gür, ihracatçı- nın önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini belirtti.

  • İSTANBUL----------------------- Haberler son--------------------------


  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    18 yıl önce