|

Ülker, sektörde en beğenilen şirket

2002 yılında Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri sıralamasında Arçelik birinci olurken, Sabancı Holding, Koç Holding ve Ülker de ödüle layık görüldüler.

Yeni Şafak
01:00 - 16/01/2003 Perşembe
Güncelleme: 13:07 - 20/06/2017 Salı
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
Ülker, sektörde en beğenilen şirket
----------------------- spot ------------------------------------------------ spot -------------------------

Adecco ve Kapital dergisinin işbirliğiyle gerçekleştirilen "2002 Yılında Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri" araştırmasında ilk 3 sırayı Arçelik, Sabancı Holding ve Koç Holding aldı. Araştırma sonucuna göre, süt ve sütlü mamuller, çikolata, şekerleme ve sakız, bisküvi sektörlerinde de Ülker, en beğenilen şirket oldu.

Hürriyet Medya Towers'da düzenlenen törende, 550 farklı firmada çalışan 1329 üst düzey yöneticinin görüşleri doğrultusunda belirlenen şirketler açıklandı. Adecco Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Livio Manoini, törende yaptığı konuşmada, zor geçen 2002 yılının geride bırakıldığını ve bu başarılı şirketlerin, krizden çıkıldığının bir göstergesi olduğunu söyledi.

Şirketlerin başarısının temelinde insan faktörünün yattığını vurgulayan Manoini, "Başarıyı yakalamak için yılmadan çalışan insanlar başarılı şirketleri yaratır" diye konuştu. Törende, en beğenilen birinci şirket seçilen Arçelik adına ödülü, Kurumsal İletişim Direktörü Ömer Kayalıoğlu aldı. İkinci olan Sabancı Holding adına Holding CEO'su Hazım Kantarcı'ya ve üçüncü en beğenilen şirket seçilen Koç Holding adına da Planlama Grubu Başkanı Mehmet Ali Berkman'a ödül sunuldu.

Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri kategorisinde, bu 3 şirket dışında sırasıyla şunlar yer aldı: Turkcell, Vestel, Coca Cola, Eczacıbaşı, Garanti Bankası, Procter And Gamble, Ülker, Unilever, İş Bankası/Microsoft, Akbank/IBM, Efes Pilsen, Ford Otosan, Brisa, Migros, Alarko Holding, Beko ve Bosh.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
21 yıl önce