|

Uphill Court Avrupa yakasına geçti

Varyap Varlıbaşlar ve Teknik Yapı, Ataşehir'de büyüttüğü Uphill Court markasını Bahçeşehir'e taşıyor. Bahçeşehir projesinde birbirinden konforlu Queens villalar da yer alacak

Yeni Şafak
00:00 - 11/05/2006 Perşembe
Güncelleme: 14:40 - 6/07/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

Türkiye'ye butik tarzda çok katlı konut projesi kavramını kazandıran Uphill Court, Roma, Bizans ve Osmanlı dönemlerinde, İstanbul ile Avrupa arasındaki ticaret yolu üzerinde kilit noktalarından biri olan Bahçeşehir Isparta Kule'yi, yüksek kalitenin merkezi yapıyor. Tarih boyunca ticaret yolu üzerinde yer alan Spradon'un hemen yanında yükselecek Uphill Court Bahçeşehir projesi; farklı mimari yapısı, sahip olduğu sosyal ve kültürel yapısıyla Ataşehir'de olduğu gibi bölgenin simgesi haline gelecek. Varyap Varlıbaşlar ve Teknik Yapı, Uphill Court Bahçeşehir projesinde, Uphill Court Ataşehir'den farklı olarak bölgenin yapısına uygun sıra villaları ekleme kararı aldılar. Böylece Uphill Court Bahçeşehir'de, Hollywood yıldızlarının yaşadığı villalardan daha konforlu Queens'lerden, şehrin yoğunluğundan kaçarak doğanın içinde yer almak isteyen bekar veya genç çiftlerin yaşayabileceği studio dairelere kadar toplam 682 adet alternatifli konut yer alacak. Bahçeşehir projesinde 356 adet 1+1 daire, 128 adet 2+1 daire, 84 adet 3+1 daire, 108 adet Victorias sıralı dublex villa ve 6 adet 4 katlı ve yüzme havuzlu Queens villa olacak. Projede, daha ferah hacimli yerleşim birimleri esas tutularak daire içleri net 2,73 m yükseklikte olacak.

DOĞA İLE İÇ İÇE

Uphill Court Bahçeşehir'deki villa ve binaların inşaat alanı, projenin yüzde 15'i kadar yer kaplayacak. Projenin yüzde 85'i yeşil alan olacak. Açık havuzlar, tenis ve basket kortları, çocuk parkları ve yürüyüş alanları, sakinlerini doğa içinde dinlenmeye davet edecek.



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
18 yıl önce