|

Ürdün prensi Akıllı Şebekeler için geliyor

İstanbul’da düzenlenecek Uluslararası Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongresi’ne Ürdün Prensi Assem Bin Nayef de gelecek.Türkiye’nin bu alandaki deneyiminden yararlanmak isteyen Ürdün’ün ekonomik işbirliği yapması bekliyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/01/2016 Çarşamba
Güncelleme: 21:21 - 26/01/2016 Salı
Yeni Şafak

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek 'Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongresi” uluslararası platformda sektör liderlerini Türkiye'ye getirecek. Bu kapsamda ilk kez Türkiye'ye gelecek olan Ürdün Prensi Assem Bin Nayef, söz konusu kongre ile ekonomik iş birliklerini başlatacak. Akıllı şebekeler, tedarikçi ve tüketici arasında karşılıklı elektronik iletişimin sağlanması için kullanıcı güvenliğinin sağlanması gereken bir sistem. Bu kapsamda, enerji kayıplarını önlemek, enerji ihtiyacını karşılamak ve sistemlerde oluşan teknik arızaların hemen giderilmesini sağlamak akılıl şebeke sistemlerini uygulamakla mümkün. Tüm bu gelişmeler doğrultusunda düzenlenecek “ICSG 4. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongresi” uluslararası platformda sektör liderlerini Türkiye'ye getirecek.



GEÇEN YIL ÜRDÜN'DEYDİ


Kongre kapsamında ilk kez Türkiye'ye gelecek olan Ürdün Prensi Assem Bin Nayef, ICGS ile ekonomik iş birliklerini başlatacak. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre Başkanı Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç, Uluslararası Ürdün Enerji Zirve'si için Ürdün Prensi Assem Bin Nayef'in davetlisi olarak, geçen yıl zirveye katılmıştı.


#Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler
#Assem Bin Nayef
#ekonomik iş birlikleri
8 yıl önce