|

Utku: Ödüller motive ediyor

Albaraka Türk, geçen yılı 11 ödülle kapattı. Genel Müdür Melikşah Utku, ödüllerin kendilerini daha iyisi için motive ettiğini söyledi. Yeni yıla kararlı başladıklarını belirten Utku, “Ödüller 2019 yılında duyuracağımız yeni adımların da habercisi” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 10/01/2019 Perşembe
Güncelleme: 00:52 - 10/01/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Melikşah Utku
Melikşah Utku

Farklı kategorilerde 11 ödülle geçen yılı tamamlayan Albaraka Türk, dünyanın en iyi katılım bankası olma vizyonu doğrultusunda yenilikçi uygulama ve projeleri 2019'da da hayata geçirmeye devam etmeyi planlıyor. Albaraka Türk'ten yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin ilk katılım bankası olan ve faaliyetlerine dünyanın en iyi katılım bankası olma vizyonu doğrultusunda devam eden banka, ulusal ve uluslararası saygın kurum ve kuruluşların ödül organizasyonlarından 11 ödülle 2018 yılını tamamladı.

YENİ ADIMLARA HAZIRLANIYOR

Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku, Albaraka Türk’ün inovatif dijital proje ve uygulamaları ile layık görüldüğü ödüllerden ötürü memnuniyet duyduklarını söyledi. Utku, “2018’de aldığımız ödüllerden dolayı son derece mutluyuz. Uluslararası alanda kazandığımız ödüllere 2019’da yenilerini ekleyeceğimize inanıyoruz. Bu ödüller, bizim Türkiye’de katılım bankacılığına öncülük eden birçok yenilikçi yatırımımızın ne kadar doğru olduğunun bir göstergesi. Aynı zamanda yaptığımız yatırım ve projelerin müşterilerimiz nezdinde de karşılık bulduğuna işaret ediyor. Albaraka Türk olarak bu ödüller bizi çok daha iyisini yapmaya motive ediyor, 2019 yılında duyuracağımız yeni adımlarımızın da habercisi. Banka olarak sektörümüzde ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

  • Her aya bir ödül
  • Banka, geçen yıl ilk ödülünü Türkiye’de gerçekleştirdiği “İlk Tier 1 Sukuk İşlemi” ile aldı. Banka daha sonra “Albaraka Garaj”, Almanya’da hayata geçirdiği “INSHA”, “Biyometrik İmza”, “Robotik Süreç Otomasyonu” gibi yenilikçi uygulama ve dijital projeleri ile neredeyse her ay bir ödül kazandı.
#Albaraka Türk
#Melikşah Utku
#Ödül
#Motive
5 yıl önce