|

Volkswagen'in Pick-Up'ı sonunda gün yüzüne çıktı

Volkswagen Ticari Araç dizayn çalışması tamamlanan yeni Pick-up aracı ile 62. IAA Uluslararası Ticari Araçlar Fuarı'na damgasını vurdu. Araç, Avrupalı otomotiv üreticisinin ilk pick-up'ı olma unvanına da sahip...

00:00 - 5/10/2008 Pazar
Güncelleme: 04:16 - 5/10/2008 Pazar
Yeni Şafak
Volkswagen'in Pick-Up'ı sonunda gün yüzüne çıktı
Volkswagen'in Pick-Up'ı sonunda gün yüzüne çıktı

Volkswagen Ticari Araç, 23 Eylül - 2 Ekim tarihlerinde Hannover'de gerçekleştirilen 62. IAA - Uluslararası Ticari Araçlar Fuarı'nın ilk gününde gövde gösterisi yaptı. Ticari Araç standında farklı segmentlerdeki modellerin farklı versiyonlarının içinde bulunduğu 44 araç ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

MARKANIN 4. MODEL SERİSİ

12. Salon'daki standın en önemli aracı, markanın 4. model serisini oluşturan ve ilk kez IAA'da sergilenen Volkswagen Pick-up oldu. Avrupalı bir otomotiv markasının ilk pick-up aracı olma özelliğine sahip olan Volkswagen Pick-up aynı zamanda bu sınıfta standartları yükseltecek bir araç olacak.

GÜÇLÜ GÖRÜNÜM SUNUYOR

IAA'da sergilenen konsept aracın 5.18 metre uzunluğundaki kurtarma aracı versiyonu güçlü görüntüsünün yanısıra iç ve dış donanımı ile modern teknoloji öğelerini içeriyor. Volkswagen Pick-up yeni geliştirilen tasarımı ile markanın tipik öğelerini taşımaya devam ediyor. Yatay radyatör ızgaralarına entegre edilen Volkswagen amblemi ve hatlarla uyumlu hale getirilen ön farlar, lüks kaliteyi yansıtırken, 1.9 metre genişliğindeki aracın ön bölümüne güçlü ve hoş bir görünüm sağlıyor.



16 yıl önce