|

Yatırımcıya Türkiye daveti

Türk turizminde büyük bir sıçrama gördüklerini belirten SunExpress CEO’su Jens Bischof, yatırımcıları Türkiye’ye çağırdı. Bischof, “Yatırımcılara tavsiyem, yatırım kararlarını masabaşı araştırmasına göre almamaları. Türkiye’ye gelin, bu ülkeyi, çevreyi, altyapısını görün ve kendi algınızı yaratın” dedi.

Haber Merkezi
04:00 - 26/08/2018 الأحد
Güncelleme: 00:54 - 26/08/2018 الأحد
Yeni Şafak
 SunExpress CEO’su Jens Bischof
SunExpress CEO’su Jens Bischof

SunExpress'in Üst Yöneticisi (CEO) Jens Bischof, Türk turizminde büyük bir sıçrama gördüklerini söyledi. Türkiye'deki yatırım ortamına ilişkin izlenimleri anlatan Bischof, Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress’in Türkiye’den yurt dışında tarifeli sefer düzenleyen ilk özel hava yolu olduğunu anlattı. Bischof, şu an 10 Anadolu şehrinden 17 destinasyona uçtuklarını söyledi.

2018 DAHA İYİ OLACAK

Tüm sıkıntılara rağmen geçen sene Avrupa'dan Türkiye'ye olan uçuşlarda kapasitelerini yüzde 20 artırdıklarına dikkati çeken Bischof, “Bu yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 30-35'lik bir artış söz konusu. 2017 rekor yılıydı, 2018 daha iyi olacak. Türk turizminde ve ülkenin çekiciliğinde büyük bir sıçrama görüyoruz” dedi. Türkiye’deki fırsatların çok geniş ve zengin olduğuna dikkati çeken Bischof, bunun en temel nedeni olarak ülkedeki gelişmiş altyapıyı gösterdi.

KARARLARINIZI MASABAŞI VERİLERE GÖRE VERMEYİN

Türkiye’de iş yapmak için çok olumlu bir çevre olduğunun altını çizen Bischof, “1,5 senedir, CEO olarak burada çalışmanın benim için son derece memnuniyet verici. Çünkü bu ülkede, bu özel şirkette çalışmak bu zamana kadar çok başarılı ve heyecan vericiydi. Yatırımcılara tavsiyem, yatırım kararlarını masabaşı araştırmasına göre almamaları. Buraya gelin, bu ülkeyi, çevreyi, altyapısını görün ve kendi algınızı yaratın. Diğer yatırım fırsatlarının da olduğunu göreceksiniz. Türkiye'de gerçekten yatırım yapmak için güven kazanırsınız” dedi.

  • TÜRKİYE’DEKİ İŞ ANLAYIŞINI SEVİYORUM
  • Türkiye’yi her zaman çok çevik, dinamik genç ve gelişen bir ekonomi olarak gördüğünü aktaran Sunexpress CEO’su Jens Bischof, şunları kaydetti: “Buradaki iş anlayışı ve ortamını beğeniyorum çünkü Türkiye’de çok genç bir nüfus buluyorsunuz, çalışanlar çok iyi eğitimli. İşletmelerin ihtiyaçlarına hizmet eden bir sistem buluyorsunuz. İşinizi gerçekten çok başarılı bir şekilde yapabilirsiniz ancak piyasayı biraz anlamak zorundasınız. Piyasada deneyimlediğimiz biraz dalgalanma ve döngülerle yaşamak zorundasınız. Bunu yönetebilirseniz Türkiye’de çalışmak çok başarılı ve heyecan verici olabilir.”
#SunExpress
#Jens Bischof
٪d سنوات قبل