|

Yüksek kira isteyenev sahibine uyarı

Reha Medin Emlak Hizmetleri'nin Türkiye çapındaki 84 temsilcisi kira kontratlarında enflasyonun üstünde artış isteyen mal sahiplerine uyarı ve bilgilendirme yazısı verecek.

Yeni Şafak
01:00 - 17/03/2004 Çarşamba
Güncelleme: 14:02 - 21/06/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
Yüksek kira isteyen ev sahibine uyarı
---------------------- manset ---------------------

Reha Medin Emlak Hizmetleri, enflasyonla mücadelede yeni bir kampanya başlattı. Reha Medin Emlak Hizmetleri'nin Türkiye çapındaki 84 temsilcisi bugünden itibaren kira kontratlarında enflasyonun üstünde artış isteyen mal sahiplerine uyarı ve bilgilendirme yazısı verecek.

Reha Medin Emlak Hizmetleri'nden yapılan açıklamada, özellikle Şubat ayı itibarıyla yüksek kira artış oranlarının dikkat çekmeye başladığı, bu konuda Merkez Bankası Başkanı Süreyya Serdengeçti ve Yargıtay'ın basında çeşitli uyarı yazılarının yer aldığı belirtildi. Enflasyon mücadelesine mülk sahiplerinin de katkısını isteyen Reha Medin Emlak Hizmetleri'nin yurt genelinde 84 temsilcisiyle aynı konuda yeni bir kampanya başlattığı duyurulan açıklamada, temsilcilere gelen her müşteriye, bilinçlendirmek amacıyla genel merkezin bu konuda hazırladığı dokümanın verileceği bildirildi.

Açıklamaya göre, dokümanda, mal sahiplerinin kira kontratlarını yaparken enflasyonun üstünde isteyecekleri her yüzde birlik artış diliminin ülke ekonomisine, dolayısıyla başka alım-satım ilişkilerinde kendilerine nasıl olumsuz yansıyacağını gösteren bilgilerin yanı sıra mahkemelerde bu anlaşmazlıklara çözüm arandığında Yargıtay'ın enflasyonun üzerindeki zam taleplerini reddettiği yer alacak.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
20 yıl önce