|

6 ayda 2010 yılının tamamı kadar satış

Maltepe sahilde yükselen DAP BURGU'nun yüzde 90'ı satıldı. DAP YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Yılın ilk yarısında, 2010'un tamamı kadar satış işlemi gerçekleştirdik. Hareketli bir sezon geçireceğiz” dedi. Yılmaz, yaz sonunda iki yeni projeye başlayacaklarını söyledi

Yılmaz Yıldız
00:00 - 15/07/2011 Cuma
Güncelleme: 23:12 - 14/07/2011 Perşembe
Yeni Şafak
6 ayda 2010 yılının tamamı kadar satış
6 ayda 2010 yılının tamamı kadar satış

Maltepe'nin muhteşem sahilinde yükselen DAP BURGU, benzersiz mimarisinin de etkisiyle rekor denebilecek kadar kısa bir sürede alıcılarıyla buluştu. Kulelerin özel mimarisinden dolayı her katta farklı daire planları ve birbirinden değişken m2'lerde dairelerin yer aldığı projede yüzde 90 oranında satış gerçekleşti. Başka bir deyişle, her 10 daireden 9'u satıldı.

SAHİLE ÜÇÜNCÜ İMZA

DAP YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, 2011'in başında satışa çıkan 4 blokta 212 adet daireden oluşan Dragos Royal Towers'ta son dairelerin alıcısıyla buluştuğunu, 2011'in ikinci yarısında başladıkları 27 ve 30 katlı kulelerde 210 adet rezidansın yer aldığı Dap Royal Center'da ise yüzde 60 satış gerçekleştirdiklerini bildirdi.

DAP BURGU'da ise önce suitleri ardından grand suitleri satışa sunarak projenin yüzde 90'ını sattıklarını belirten Yılmaz, "Tüm bunlar, 2011'in ilk yarısında, bir önceki yılın tamamından fazla satış olduğunu gösteriyor. Seçim sonrası hızlanan talep, yaz aylarının geçmişteki gibi rehavet içinde geçmeyeceğine işaret ediyor. Son derece hareketli bir sezon geçireceğimizi öngörüyoruz" dedi.

BİN YENİ KONUT YAPACAK

Yaz sonunda Maltepe ve Çağlayan'da yeni projelere başlayacaklarını duyuran Yılmaz, yaklaşık bin adet konut ve iş yeri yapacaklarını belirtti.

Bağdat Caddesi'nin dinamizmini Sabiha Gökçen Havaalanı, Marina ve Adalet Sarayı'nın canlılığıyla harmanlayan DAP BURGU'da tavandan yere kadar inen panaromik cam cephe dışta özgün mimariye güçlü bir kimlik kazandırırken, iç mekanlarda her metrekareyi, Prens Adaları'nın eşsiz manzarası ile buluşturuyor.

OTURMADIĞIN DÖNEMDE KİRALA

Lüks otel konforunda dekore edilen proje, “oturmadığın dönemde kirala” modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlıyor. Daireler, haftalık, aylık ve yıllık periyotla kiralanabilecek.


Yeni 'home-office' tarzı

Büyüklükleri 36 m2 ile 103 m2 aralığında değişen dairelerin satışında yüzde 25 peşin, yüzde 75 banka kredisi veya yüzde 30 peşinle 36 aya kadar vadelendirilen DAP finans sistemiyle ödeme kolaylıkları sunuluyor. 24 saat güvenlik ve resepsiyon hizmeti verilen rezidansta, 4 mevsim açılır kapanır yüzme havuzu, cafe-restaurant sosyal yaşamınızı konforlu ve özel kılarken, heliport iş yaşamının gerektirdiği dinamizme yeni bir home-office kavramı içinde tasarım unsuru olarak ele alınıyor.



13 yıl önce