|

RE/MAX Platinum ödülü Türkiye'ye

Son yıllarda estetik projeleriyle ödüle doymayan Türk gayrimenkul sektörüne bir ödül de RE-MAX Piramit Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş kazandırdı

00:00 - 6/04/2012 Cuma
Güncelleme: 23:24 - 5/04/2012 Perşembe
Yeni Şafak
RE/MAX Platinum ödülü Türkiye'ye
RE/MAX Platinum ödülü Türkiye'ye

Türkiye, son dönemde ekonomik büyümesi ve gayrimenkul sektörüyle olduğu kadar gayrimenkul profesyonelleriyle de öne çıkıyor.

Sektörün güçlü firmalarından RE/MAX'ın, dünya organizasyonunda International Platinum Club ödülünü Türkiye'den gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş aldı.

2011 yılında ciroda RE/MAX Türkiye 4'üncüsü olan Kırmızıtaş, son 3 yılda sisteme katılanlar arasında arasınad ise en fazla ciro kazanan gayrimenkul danışmanı oldu.

2 YIL İÇERİSİNDE ZİRVEYE

Gayrimenkul Danışmanlığı'na 2 yıl önce RE/MAX Piramit'te adım atan Kırmızıtaş, “Daha önce Yıldız Holding, Netcad ve Hyundai'de üst düzey yönetici pozisyonlarında çalıştım. Bu sektörü hiç düşünmemiştim. 2010 şubatta eğitimlerine başladım. Eğitime gitmeden 2 ayda 9 satış yaptım” dedi.

SÖZLEŞME, SATMAKTAN ZOR

Sektörde karşılaştıkları sıkıntılara değinen Kırmızıtaş, özellikle büyük metrekare arsalar ve yüksek fiyatlı gayrimenkullerde, mal sahibinden satış sözleşmesini almanın satmaktan daha zor olduğunu kaydetti. Kırmızıtaş, “Kesinlikle taraf değiliz. Hem mal sahibinin, hem alıcının hakkını gözetiyoruz. Dengeyi sağlıyoruz” dedi. 12 yaşından beri voleybol oynadığını, Kocaeli ve Eczacıbaşı'nda forma giydiğini hatırlatan Kırmızıtaş, voleybolda öğrendiği takım oyununun başarısına katkı sağladığını söyledi.


'Saksı içinde olsun toprağınız olsun'

Mütekabiliyet yasası ile birlikte sektörün daha da hareketleneceğini söyleyen Kırmızıtaş, “Mütekabiliyetle ilgili bir çalışma yapıyoruz. Katardan yeni geldim. Yasayı bekleyen çok fazla insan var. Ve bunlar da belli seviyede insanlar” diye konuştu.

Sektörün her zaman hareketli olduğunu anlatan Kırmızıtaş, şöyle konuştu: “Kriz de olsa fırsata çevirmek durumandayız. Krizler bizim için taban noktalar. İhtiyacı olan insan daha düşük fiyata sattığında daha kolay alıcı buluyoruz. Gayrimenkul Türkiye'de en ciddi prim yapan yatırım aracı. Saksı içinde olsun, İstanbul'da toprağınız olsun.”



12 yıl önce