|

Esenyurt'ta bıçaklı sopalı saldırı! İşçilere yevmiye yerine dayak

İstanbul Esenyurt'ta iki işçi, yevmiyelerini istedikleri için hastanelik oldu. İş yeri sahibi ve yanındaki grubun bıçaklı ve sopalı saldırısına uğrayan gençlerin durumlarının ağır olduğu bildirildi. Saldırı anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

08:59 - 26/09/2023 Salı
Yeni Şafak
Esenyurt'ta gençlerin çalıştıkları iş yerinden yevmiyelerini istemesi suç oldu
Esenyurt'ta gençlerin çalıştıkları iş yerinden yevmiyelerini istemesi suç oldu

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 2 gencin çalıştıkları iş yerinden yevmiyelerini istemesi suç oldu. 2 işçi, iş yeri sahibi ile yanındaki grubun bıçaklı ve sopalı saldırısına uğradı. Hastanelik olan gençlerin durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Ücretlerini alamayan 2 gence sopalı ve bıçaklı saldırı

Ücretlerini alamayan 2 genç, önce iş yeri sahiplerini arayarak yevmiyelerini istedi. Telefon konuşması sırasında taraflar arasında tartışma çıktı. Bir süre sonra ise iş yeri sahibi, yanındaki eli sopalı ve bıçaklı kalabalık bir grupla gençlerin yanına geldi.

Tartışma esnasında geçler, eli sopalı ve bıçaklı grubun saldırısına uğradı. 2 genç kaçmaya çalışırken bir binanın girişinde sıkıştırılarak feci şekilde darp edildi. Kalabalık grup, kavga sonrası dağılırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Gençlerin durumu ağır

Ambulansla hastaneye kaldırılan 2 gencin durumlarının ağır olduğu belirtildi. Polis ekipleri ise saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Yaşanan kavga çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.



#Esenyurt
#esenyurt kavga
#son dakika haberleri
8 ay önce