|

Euro 2016 İzlanda: 1- Macaristan: 1 maçı özeti ve golleri burada

İzlanda Macaristan maçı özeti ve golleri izlemek için buraya bakabilirsiniz. Euro 2016'da bu akşam F Grubu ikinci maçında İzlanda ile Macaristan karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı İzlanda üstünlüğü ile tamamlansa da maçın son bölümlerinde Macaristan'ın baskılı oyunu gol getirdi ve karşılaşma 1-1'lik beraberlikle tamamlandı. İşte maçın geniş özeti, golleri ve son gelişmeleri.

Yeni Şafak
21:17 - 18/06/2016 Cumartesi
Güncelleme: 18:23 - 18/06/2016 Cumartesi

İzlanda Macaristan maçı özeti ve golleri izlemek için haberimizden yararlanabilirsiniz. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2016) mücadelesinde bu akşam İzlanda ile Macaristan karşılaştı. Marsilya'da oynanan mücadele 1-1'lik skor ile tamamlandı. Bu maçın en son gelişmelerini, geniş özetini, gollerini ve maç sonu istatistiklerini haberimizden sizlerle paylaşıyoruz. İşte İzlanda Macaristan maç özeti ve detaylar.



mek için tıklayınız



Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu 2. maçında İzlanda ile Macaristan 1 - 1 berabere kaldı.



Velodrome Stadı'ndaki mücadelede İzlanda, 39. dakikada Gylfi Sigurdsson'un penaltı golüyle 1 - 0 öne geçti. Çek Cumhuriyeti ise beraberlik golünü 88. dakikada Birkir Saevarsson'un kendi kalesine attığı golle yakaladı. Maçta başka gol olmayınca iki taraf da sahadan 1'er puanla ayrıldı.



Bu sonucun ardından Macaristan puanını 4'e, İzlanda ise 2'ye yükseltti.



STADYUM: Velodrome


HAKEMLER: Sergei Karasev, Nikolai Golubev, Tikhon Kalugin (Rusya)


Teknik Direktör: Lars Lagerback


İZLANDA: Hannes Halldorsson, Birkir Saevarsson, Ragnar Sigurdsson, Kari Arnason, Ari Freyr Skulason, Johann Gudmundsson, Birkir Bjarnason, Gylfi Sigurdsson, Aron Gunnarsson (66. dk Emil Hallfredsson), Kolbeinn Sigthorsson (84. dk Eidur Gudjohnsen), Jon Dadi Bödvarsson (69. dk Alfred Finnbogason)


Teknik Direktör: Bernd Storck


MACARİSTAN: Gabor Kiraly, Adam Lang, Tamas Kadar, Richard Guzmics, Roland Juhasz (84. dk Adam Szalai), Balazs Dzsudzsak, Adam Nagy, Zoltan Gera, Laszlo Kleinheisler, Zoltan Stieber (67. dk Nemanja Nikolic), Tamas Priskin (67. dk Daniel Böde)


SARI KART: 42. dk Johann Gudmundsson, 75. dk Alfred Finnbogason, 77. dk Birkir Saevarsson (İzlanda), 81. dk Tamas Kadar, 83. dk Laszlo Kleinheisler, 90, dk Adam Nagy (Macaristan)


GOLLER: 39. dk pen. Gylfi Sigurdsson (İzlanda), 88. dk Birkir Saevarsson (K.K.) (Macaristan)

#İzlanda
#Macaristan
#Maç özeti
#Maç golleri
#Euro 2016
8 yıl önce