|

Fenerbahçe Cagliari maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe hazırlık maçında Cagliari'yi ağırlıyor. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, İtalya Serie A takımlarından Cagliari ile hazırlık maçı yapacak. Peki Fenerbahçe Cagliari maçı ne zaman, saat kaçta?

Yeni Şafak
10:54 - 7/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:14 - 7/08/2017 Pazartesi
AA
Fenerbahçe Cagliari maçı saat kaçta?
Fenerbahçe Cagliari maçı saat kaçta?

Fenerbahçe Cagliari ile karşılaşıyor. Yeni sezona formda girmek isteyen Fenerbahçe, Cagliari'yi yenerek forma girmek istiyor. Taraftarlar ise Fenerbahçe Cagliari maçının ne zaman, saat kaçta olacağını merak ediyor. Peki Fenerbahçe Cagliari maçı ne zaman?

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, özel maçta İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Cagliari'yi konuk edecek.

Ülker Stadı'nda oynanacak müsabaka
bugün saat 20.30'da
başlayacak.
Maç ise
Smart Spor
ekranlarından canlı izlenecek.

Karşılaşmayı, Passolig kartı olan sarı-lacivertli taraftarlar ücretsiz olarak izleyebilecek. Kombine kart sahibi taraftarlar, mevcut koltuklarından karşılaşmayı takip edebilecek. Kombinesi veya bileti olmayan Fenerbahçe logolu Passolig sahibi taraftarlar ise girişlerde görevliler tarafından yönlendirilecek.

Sezon hazırlıkları kapsamında 5 özel maç yapan Fenerbahçe, 3 kez mağlup oldu, 2 kez berabere kaldı, galip gelemedi. Romanya'nın Juventus Bükreş takımına 3-2, Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'a 2-1, Fransa ekibi Olympique Marsilya'ya 1-0 mağlup olan sarı-lacivertliler, İspanya'nın Athletic Bilbao takımıyla 0-0, Fransa temsilcisi Monaco ile 1-1 berabere kaldı.

Cagliari, 20 takımlı Serie A'yı geçen sezon 11. sırada tamamlamıştı.

Öte yandan Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Mauricio Isla, geçen sezon Cagliari'de forma giymişti.

#Cagliari
#Fenerbahçe
#Hazırlık maçı
#Serie A
#Fenerbahçe Cagliari ne zaman?
7 yıl önce