|

Fenerbahçe - Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in ilk hafta mücadelesinde Gaziantep FK'yi ağırladı. Fenerbahçe - Gaziantep FK maçı saat 21:45'te başladı. Maç beIN Sports 1'de canlı yayınlandı. Karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetti. Maç kadrosu, 11 ile Fenerbahçe - Gaziantep canlı skor ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz.

09:31 - 13/08/2023 Pazar
Güncelleme: 22:33 - 13/08/2023 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçe - Gaziantep FK MAÇI CANLI İZLE - CANLI SKOR
Fenerbahçe - Gaziantep FK MAÇI CANLI İZLE - CANLI SKOR

Trendyol Süper Lig 1. haftasında Fenerbahçe ve Gaziantep karşı karşıya geliyor. Ülker Stadyumu'nda saat 21.45'te başlayan karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetti. İşte Fenerbahçe - Gaziantep canlı skor ekranı.

Fenerbahçe - Gaziantep 11’ler

Fenerbahçe kadrosu
:
  1. Altay,
  2. Osayi-Samuel,
  3. Becao,
  4. Djiku,
  5. Ferdi,
  6. İsmail,
  7. Mert Hakan,
  8. Szymanski,
  9. Tadic,
  10. Kent,
  11. Dzeko
Gaziantep FK kadrosu
:
  1. Batuhan,
  2. Mbakata,
  3. Arda,
  4. Djilobodji,
  5. Khacef,
  6. Furkan,
  7. Jevtovic,
  8. Maxim,
  9. Mustafa,
  10. Gradel,
  11. Markovic

Fenerbahçe, Gaziantep FK ile 9 maçta karşı karşıya geldi

İki takım bugüne kadar 1'i Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 9 resmi maçta karşı karşıya geldi. Fenerbahçe bu mücadelelerden 7 galibiyetle ayrılırken, Gaziantep FK ise 2 galibiyet elde etti. Sarı-lacivertli takım, sahasında oynadığı 5 maçta ise rakibini mağlup etmeyi başardı.

Fenerbahçe, Maribor'u sahasında 3-1 mağlup etti

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne 2. elemeden başlayan sarı-lacivertliler, sezon öncesi çıktığı 3 karşılaşmayı da kazandı. İsmail Kartal'ın ekibi son olarak Slovenya temsilcisi Maribor'u sahasında 3-1 mağlup etti.

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle geçtiğimiz sezon ligin kalanında mücadele edemeyen Gaziantep FK, 4 Şubat'ta çıktığı Antalya deplasmanından sonra ilk kez Süper Lig maçında boy gösterecek.

Fenerbahçe transfer listesi

Transfer döneminde kadrosuna önemli yıldızları dahil eden ve son olarak dün Manchester United'ın Brezilyalı futbolcusu Fred'in transferi konusunda İngiliz kulübüyle anlaşıldığını açıklayan sarı-lacivertli ekip, bu oyuncu dışında 9 isimle anlaşmaya vardı.

Edin Dzeko, Sebastian Szymanski, Rodrigo Becao, Ryan Kent, Alexander Djiku, Dusan Tadic, Mert Müldür, Bartuğ Elmaz ve Umut Nayir
'i transfer eden Fenerbahçe;
Arda Güler, Bruma, Diego Rossi, Attila Szalai, Enner Valencia, Mergim Berisha, Dimitrios Pelkas
ve
Ally Samatta
ile yollarını ayırdı.

Sarı-lacivertli kulüp; Joao Pedro ve Tiago Çukur'u başka takımlara kiralık olarak gönderirken sakatlığı bulunan Lincoln Henrique'nin lisansını da devre arasına kadar dondurdu.

#Fenerbahçe
#Gaziantep
#süper lig
#maç kadrosu
#ilk 11
9 ay önce